Olen koko syksyn ja talven tunnollisesti muistanut vedellä vitamiineja ja ruokapuolellakin olen tsempannut, blenderi on surissut tasaiseen tahtiin. Liikuin säännöllisesti syksyllä ja alkutalvesta, mutta sitten tuli noin kolmen viikkoa kestävä ”yksinhuoltajuus” jakso, joulu ja tammikuun alussa tulin kipeäksi, sen jälkeen liikuntahommat eivät millään meinaa lähteä uudelleen rullailemaan.

Olen tehnyt reippaita kävelylenkkejä, mutta juoksulenkit eivät paukkupakkasilla oikein innosta. Mulla ei myöskään ole mitään fiksua syytä kuntosalikäyntieni vähenemiseen… Ihan jo auton laittaminen lämmitykseen tuntuu kamalalta ponnistelulta, miten noloa! Noh, ehkä se tästä, tapaan PT:ni ensi viikolla, joskos hän saisi meikäläiseenkin vähän puhtia puhallettua? Tiedän, että saisin säännöllisestä hikiliikunnasta ja joogasta paremman olon ja voimia arkeeni.

Sain vihdoinkin noudettua jo aikoja sitten Foreveriltä tilaamani Aloe vera geelin. Ajattelin hörppiä sitä ihan mielenkiinnosta, vaikka mulla ei mitään ns. ongelmaa herkän vatsan lisäksi olekaan. Paljon olen lukenut ja kuullut ihmisiltä hyvää tästä tuotteesta, sen sanotaan auttavan vatsavaivoihin, jaksamiseen, parantavan vastustuskykyä ja tuovan helpotusta iho-ongelmiin. Toki myös toisenlaisiakin kokemuksia on, eräs ystäväni kertoi, että hän ei huomannut aloe geelin käytöllä olevan yhtään mitään vaikutuksia. Mielenkiinnosta kyselen, että onko teillä kokemuksia aloe vera geelistä? Toimiva vai turha?

-Maj

0 Comments

 1. Foreverin jälleenmyyjä 21.1.2016

  Olen itse juonut huhtikuusta asti 30-120ml aloe veraa päivässä, enkä siitä enää luovu! Itse huomaan vaikutukset ihossa, vatsassa (&vastustuskyvyssä) sekä yleisessä voinnissa.
  Toki jos mitään ”ongelmaa” ei ole, eihän esimerkiksi monivitamiinin vaikutuksia huomaa, mutta silti sitä syödään? Aina kehoitetaan aloittamaan 10-30ml annoksella aamuisin tyhjään vatsaan (tärkeää!), jonka jälkeen tulee odottaa ennen syöntiä. Ensimmäisen litran jälkeen jos jatkaa juontia 30 ml x2 päivässä, eli aamulla ja illalla, ei voi olla huomaamatta vaikutuksia. :)
  Monet ”perusterveet” eivät välttämättä arvosta samalla tavalla terveyttään, verrattuna vaikka vatsa tai iho ongelmaisiin, eivätkä ehkä panostakaan siihen. Suosittelen ehdottomasti juomaan vähintään 3kk, ennen kuin tyrmää juoman. Itse pidän sitä sijotuksena terveyteeni. :)

  Vastaa
  • Maj 21.1.2016

   Moikka! Kiitos kommentista ja infosta, mä ajattelin nyt testailla ensin kuukauden ja vähän fiilistellä :)

   Vastaa
 2. Eve 22.1.2016

  Moikka!

  Täällä yksi testaaja. Ostin nyt yhden juoman ja ajattelin juoda tuon suositellut 3 kk. Saahan tästä myös rahat takaisin mikäli ei omasta mielestä toiminutkaan. :-) Testaan ihan mielenkiinnosta vaikka ei myöskään mitään ns. ongelmia olekaan. Taidan juoda sitä lähemmäs desin kerralla 1 x päivässä.. Kunhan vain aina muistaisi juoda. :-)
  Kokeilussa myös hammastahna, heat voide ja yövoide. :-)

  Vastaa
 3. Julli 22.1.2016

  Moikka! Juuri tuota kyseistä samaa juomaa kokeilin itellekin noin 2-3vuotta sitten. Työkaverit kehuivat miten auttaa jaksamaan ja virkistää… Aluksi kun hörppäsi pienen shotin aamusta niin tuntui että hitto vie täähän muuten oikeesti piristää, mutta äkkiä sitten se vaan hiipu pois vaikka joi joka aamu… ei oikein jäänyt hyvä maku tästä aineesta loppupeleissä. Luulen että oli vain sitä lume vaikutusta suurimmaksi osaksi :D En sitten tiedä muusta miten esimerkiksi auttaa vatsavaivoihin yms…

  Vastaa
 4. Saaramaria 22.1.2016

  Mua aina kiinnostaa näiden vaikutusmekanismit. Suhtaudun aina vähän skeptisesti kaikkiin ”ihmetuotteisiin” jotka auttaa vähän kaikkeen. Pidemmän päälle ne aina markkinoilta kuitenkin häviävät, vrt. ternimaitokapselit aikanaan. Jos oikeasti ne auttavat, luulisi terveydenhuollon ammattilaistenkin niitä käyttävän jne. Mutta mielenkiinnolla odotan, mitä vaikutuksia tällä on ja ainahan kaikki omaa terveyttä edistävä on plussaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *