Aloitetaanpa vuoden 2015 muisteleminen asuista, mutta tarkoitukseni on vielä myöhemmin tehdä yleisesti yhteenvetoa viime vuoden tapahtumista. Asukuvia tuli napsittua taas jonkin verran, kesällä huomattavasti eniten. Jaoin asut vuodenaikojen mukaan neljään osaan, talviasuihin lukeutuu alku- sekä loppuvuodesta blogissa nähtyjä asuja.

Talvella asukuvien ottaminen on tietenkin haastavaa pimeyden ja kylmyyden takia – melkeinpä kaikissa kuvissa mulla on takki päällä, luonnollisesti. Samsøe & Samsøen takki oli yksi parhaimmista ostoksistani, pidän siitä kovasti ja se on saanut paljon kehuja muiltakin – ja mikä tärkeintä, tietysti se on tosi lämmin. Viime tammikuussa kääriydyin joululahjaksi saamaani valkoiseen tekoturkikseen ja syksyllä ostin vähän pidemmän, mustan kaverin sille. Talvella suosin pukeutumisessa neutraaleja värejä, mustaa, mustaa ja mustaa – ja okei, vähän beigeä ja harmaata. Kääriydyin isoihin neulepaitoihin ja ehkä pukeutumistani voisi kuvailla hiukan tylsähköksi? Vielä joulukuussa tarkenin käyttää lenkkareita tekoturkin kanssa, kun taas vuoden viimeisissä asukuvissa värjöttelin pitkässä villakangastakissani. Eilen kävin hakemassa paukkupakkasten pelastajat, Fjällrävenin ja Makian takkini, kyllä tarkenee.

Keväällä kaivetaan kaapeista trenssit ja nahkatakit, voi sitä ihanaa fiilistä kun ensimmäistä kertaa pääsee kirmaamaan lumen alta paljastuneelle asfaltille kevättakissa, eikä palele:D Keväällä kunnostauduin liikunnan saralla ja kulutin Niken trikoopöksyni lähes puhki. Yksi viime kevään asulemppareistani taisi olla tuo Monkin metallinenhohtoinen hame, myös valkoista, kellohelmaista hametta tuli käytettyä usemman kerran. Keväällä blogin kommenttiboksissa kiinnitettiin huomiota raskaisiin kenkiin, useamman kerran sain kommenttia, että asujen kanssa sopisi sirommat kengät. Unohdin muuten kollaasista hapsujakun, jonka ostin muistaakseni huhti- tai toukokuussa Zarasta ja pidän siitä edelleen kovasti.

Ah, kesä! Lemppari vuodenaikani, ehdottomasti! Rakastan shortseja, playsuitteja ja kesämekkoja. Kesä toi tullessaan pukeutumiseeni roppakaupalla lisää väriä, oli kukkamekkoa ja ruosteen väristä shortsihaalaria. Välittyykö teille kesän asukuvista hyvä fiilikseni? Lemppariasuni ovat heti ekoissa kuvissa, Blockfesteillä kuvattu hapsuhame ja Kreetalla ikuistetut mokkanahkashortsit. Kesällä vaatteissa heilahtelivat hapsut ja mokkanahka oli erittäin kuumaa kamaa – saapa nähdä, jatkaako boho chic -tyyli voitonkulkuaan vielä ensi kesänä? Entäpä culottes-housut? 

Syksyllä pukeutumiseni muuttui taas astetta hillitymmäksi, Furlan laukku näyttää roikkuvan kädessäni jokaisessa kuvassa ja useissa kuvissa silmälläni on synttärilahjaksi saamani Folli Follien arskat. Harmittaa edelleen, että Blog Awards gaalassa käyttämästäni Needle & Threadin maksimekosta ei tullut otettua mitään kunnollisia kuvia. Alkusyksy oli poikkeuksellisen aurinkoinen ja me jatkettiin Idan kanssa viikon verran kesää Kosilla, ai että. Syksyllä mut nähtiin ekaa kertaa rilleissä ja rakastuin poolokauluksiin, pidin vaaleaa poolopaitaan ahkerasti ja myös tämä paita on ollut syksystä asti kovassa käytössä.

Löytyikö näistä kuvista teidän lemppariasuja? Paljon jätin asukuvia pois tästä kollaasista, mutta niitä pääsee halutessaan selailemaan tuolta outfits-tägin alta lisää.

-Maj

0 Comments

 1. Taru 7.1.2016

  Tuo punainen jumpsuit on aivan ihana! Tykkään myös sporttisista asuistasi! :)

  Vastaa
  • Maj 8.1.2016

   Kiitos Taru! Toi ruosteenpunainen oli mulle ihan ”uusi väri” mutta tykkäsin siitä itsekin tosi paljon :)

   Vastaa
 2. Inkku 7.1.2016

  Voi miten ihania asuja! Mm. Tuo punainen kesämekko niin nätti:)

  Vastaa
  • Maj 8.1.2016

   Kiitos! Kesällä saa nappailtua niin paljon kauniimpia kuvia :)

   Vastaa
 3. Sini 7.1.2016

  Vaikea sanoa omaa suosikkiani asuista, nättejä kaikki. Mutta teikäläistä (ja kesää) tuli kyllä ikävä!

  Vastaa
  • Maj 8.1.2016

   Voi Simppa<3 SAMOIN, mun kiireni helpottaa ens vkon jälkeen tai vaikka ei helpottaiskaan ni pitäiskö nähdä ja sopia päivä?!

   Vastaa
   • Sini 8.1.2016

    Niin tehdään, ehdottomasti!

    Vastaa
 4. uula 8.1.2016

  kiinnitin huomion todella kolhoihin kenkävalintoihisi eli näyttävät halvoilta tolppamonoilta järjestäen, ovatko edes nahkaa

  Vastaa
  • Maj 8.1.2016

   No, oho! Mut tiedätkö, mä silti, kaikkien mielipiteiden jälkeenkin tykkään tolppamonoistani ja varmasti käytän niitä jatkossakin :)

   Vastaa
 5. minnie 8.1.2016

  Mä taas pidän siroista sääristä ja isoista kengistä :) Looking good!

  Vastaa
  • Maj 10.1.2016

   Haha, jee!

   Vastaa
 6. Marika 8.1.2016

  En vastusta tolppamonoja :) mutta mun silmään ottaa kun varpaat tulee yli kengästä :D
  Tykkäsin sprttisasuista eniten ja gaalamekko sekä sini-punasävuinen vatsaa paljastava mekko näyttävät hyviltä.

  Vastaa
  • AI 9.1.2016

   Tuo on muuten totta, kengät näyttää järjestään kokoa liian pieniltä.

   Tykkään noista syksyn asuista.

   Vastaa
   • Maj 10.1.2016

    Moikka! Mulla on kapea jalka ja tosi pitkät varpaat, joten siksi käy näin. Isompi koko ei olisi tähän ratkaisu, vaan varpaat luistaisivat entistä pahemmin esille.

    Vastaa
 7. Henrika 8.1.2016

  Minusta on kiva, että asukuvissa näkyy samoja elementtejä eli tulee aito fiilis siitä, että käytät näitä asuja ihan oikeasti :)! Rillikuvasta tuli mieleen, että onko sulla oikeasti vahvuudelliset silmälasit käytössä?

  Vastaa
  • Maj 10.1.2016

   Moikka! Kiva kuulla, todella käytän asuja oikeasti :) Ja jep, mulla on rillit vahvuuksilla :)

   Vastaa
 8. Esteri 8.1.2016

  Musta on niin hienoa että on ihmisiä jotka jaksaa panostaa pukeutumiseen ja miettiä asukokonaisuuksia, olispa itselläkin enemmän viitseliäisyyttä.. Mutta näistä aina saa inspiraatiota, kiitos!! Ihania kuvia!!

  Vastaa
  • Maj 10.1.2016

   Niin, mä oon kyllä aika fiilispukeutuja ja päätän vaatteet tosi nopeasti – en siis suunnittele asuja etukäteen. Toki ostaessani uutta vaatetta niin mietin, että mihin kaikkiin jo olemassaoleviin vaatteisiini sen voisin yhdistää :)

   Vastaa
 9. Niisku 8.1.2016

  Hei haloo,
  Miksi kaikki bloggaajat bloggaavat vielä viime vuoden yhteenvetoja ? BORING !
  Onko se jokin olivialehden sääntö ?
  Ei niitä kukaan jaksa enää lukea.
  Please, ei enää vanhoja juttuja !

  Vastaa
  • Maj 10.1.2016

   No monia kiinnostaa, itseasiassa munkin mielestä on kiva lukea muiden bloggaajien yhteenvetoja vuodesta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *