On se aika vuodesta kun taas päästään vähän talviharrastuksien pariin. Tosin, lumi puuttuu edelleen, mutta pakkasta on senkin edestä, joten luistelemaan pääsee jo. Lapset ovat odottaneet luistelukauden alkua kovasti, etenkin Rebekka, joka pääsi viime talvena vähän jo luistelunharrastuksen makuun. Samuelille hankittiin ekat luistimet vasta muutama viikko sitten. Vähän jännitin itsekin, että pysynkö pystyssä, sillä edellisestä kerrasta on jo aikaa.

Toiveikkaina matkalla Sorsapuiston kentälle.

Mä olen ainoa meidän perheestä, joka vetää kaunoluistimilla.

Samuel oli tänään ekaa kertaa luistimet jalassa. Yllättävän hyvin poika pysyi pystyssä vaikka jää olikin, no, liukasta. Käytännössä homma eteni niin, että pari potkua ja kaatuminen – ja uusi yritys. Eteneminen tapahtui hiljaa sipsuttaen tai aikuisten avustuksella. Rebekka on hiukan etevämpi, mutta kyllä hänkin vähän väliä kupsahtelee. Kauhistellen seurasin lasten kaatuilua, vastaavasta olisin itse aivan hajalla!

Vähän myöhemmin Sorsiksen jäälle saapui Rebekan jääkiekkoa harrastava kummisetä  – ja Sampalla oli heti koutsin kanssa bisneksii.

Niko oli molempien mielestä ihan paras ja Rebekka oli vähän mustasukkainenkin serkustani, koska Niko on hänen kummisetänsä, ei veikan.

Ulkoilu on oikeasti aika mukavaa, tänä talvena vaan ei olla ehditty koko perheellä kovin usein ulkoilla. Eihän tuolla aikaisempina viikkoina mitään ihmeellistä tekemistä ole ollutkaan vai onko mulla vaan surkea mielikuvitus? Rakastan myös ulkoilun jälkeistä hyvää fiilistä ja punaisia poskia.

-Maj

0 Comments

 1. Inkku 3.1.2016

  Luistelu on kyllä reipasta puuhaa, tasapaino karttuu. Varmasti monet perheet harrastaa luistelua yhdessä enemmmän kun esim. Jalkapalloa.

  Vastaa
 2. Ensimmäiset luistelukerrat on kyllä aina enemmän takapuolellaan oloa. :) Meillä kaksoset pääsi luistelemaan ekan kerran viime talvena kun oltiin talvilomalla mun vanhempien kanssa, ja oli varmasti tarpeeksi aikuisia taluttamaan ja keräilemään jäältä – käy selän päälle sekin. :)

  Vastaa
  • Maj 3.1.2016

   Kyllä näin on, se takaisin jaloilleen nosteleminen ja kannattelu käy työstä :D Huippua kun mun serkku tuli luistimet jalassa opettamaan pieniä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *