Lastenvaatteilla jatketaan taas, vieläkö jaksatte lueskella aiheesta? Kevättä pukkaa (no ainakin ihan kohta) ja vaaleammat sävyt vaatteissa näyttävät jälleen niin kutkuttavan raikkailta. Me ollaan varattu perheen kanssa parin viikon etelänreissu keväälle ja sen inspiroimana olen katsellut lapsille jo nyt kesäisempiä vaatteita, en vaan millään malttaisi odottaa.

Tänään poikkesin Gugguun varastolla moikkaamassa tyttöjä ja pääsin hypistelemään 4.2. myyntiin tulevaa mallistoa. Juurikin tätä mallistoa me kuvailtiin viime keväänä, muistattekos? Gugguulla pitää nyt kiirettä, sillä he kotiutuivat juuri Pariisiin Playtime-messuilta ja samaan aikaan uusi mallisto on saapunut varastoon, josta tuotteet lajitellaan eteenpäin jälleenmyyjille sekä verkkokauppaan. Tulevana viikonloppuna Lontoossa starttaakin jo Dot to Dot London -messut, jossa Gugguulla on oma osasto.

Ensimmäisessä dropissa tullee myyntiin kaikki ohuet trikootuotteet, joista valkkasin omia suosikkejani rekeille. Kauden väreistä omaa silmääni miellyttivät todella paljon vaalean turkoosin(?) ja petroolinsinisen yhdistelmät, sekä persikan ja sitruunan sävyt, myös vaaleanpunainen aiheutti pieniä sydämentykytyksiä.

gugguu_kevät1 gugguukevät2

Yläpuolella olevan kuvan Ballerina skirt on yksi omista lemppareistani, se on aivan supersuloinen, keväällä sitä voi käyttää leggareiden kanssa – ja helteillä tietty ilman. Rento, t-paita-hihainen Pom Pom dress, röyhelöinen Tricot dress ja tyylikäs Maxi dress toimivat näissä uusissa sävyissä myös loistavasti.

gugguukevät5 gugguukevät23

Pojille ovat ehdottomat nuo petroolinsiniset pantsit yhdistettynä Ice mintinin väriseen t-paitaan tai toppiin. Veikkaan, että moni muukin ihastuu juuri tähän yhdistelmään?

gugguukevät27

Gugguulla on täysi tohina päällä – enää muutama päivä niin drop1 on saatavilla, käsi ylös jos aiot päivystää ensi torstaina kello 10.00 tietokoneella?

-Maj

0 Comments

  1. Anna Korhonen 2.2.2016

    Onko laadusta tietoa?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *