hilton strand helsinkihilton helsinkimagicpoks make up meikki sivellinhilton

Viikonloppuuni sisältyi pientä luksusta, sillä vietimme Idan synttäreitä Helsingissä ja yövyimme Hilton Strandissa. Synttärisankarin perjantaihin mahtui pari työtapaamista, mutta minulla ei ollut mitään velvollisuuksia. Odottelin ystävääni hotellihuoneessa, otin kuuman kylvyn ja sen jälkeen pienet päiväunet pehmeissä lakanoissa. Torkahdin niin sikeästi, että kuullessani ovelta koputusta luulin olevani kotona ja ajattelin, että Samuel se siellä hakkaa pikkuautolla parkettia.Tiedättehän te hotellin lakanat, kai niissä on jotain taikaa? Illalla kieppasimme Sandron kautta moikkamaan kamuja. Stellan koti Tehtaankadulla on hämmästyttävän upea. Lauantaiaamuna jatkoimme hidastelulla, nautimme aamiaista rauhassa ja saimme myöhäisemmän huoneen luovutuksen.

Takaisin palasimme yhteensä 55-vuotiaana – ja kun katsahdan ensi viikon kalenteriani, niin sen mukaan ensi perjantaina näytän ihan yksinänikin vähintään sen ikäiseltä :D No, ei kai nyt ihan kuitenkaan, arki maistuu taas mukavalta ja hyviä juttuja on tiedossa :) Pysytelläänhän nyt vain terveinä, unohtakaa stressaaminen, mutta muistakaa c-vitamiinit ja sujauttakaa inkivääriä smoothieseen. Ensi viikosta tulee varmasti hyvä <3

Kurkatkaahan Mammatyylien puolelle. Kuvissa komeilee ystäväni Eve, jonka suostuttelu kameran eteen oli työn ja tuskan takana, mutta kylläpä kannatti.

-Maj

0 Comments

 1. Lee 29.1.2016

  Hei!
  Mistä mahtaa olla tuo kaunis puserosi? Ihana väri 😊

  Vastaa
  • Maj 30.1.2016

   Moikka! Se on Malene Birgerin neule, ostin sen Tampereen Cotton-myymälästä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *