Mä oon tässä parin päivän aikana käynyt läpi meidän vaatteita, laitamme Tampereelle kuun lopussa pariksi viikoksi kirppispöydän, ellei joku innostu järjestämään kirppistempausta ennen sitä, haha!? Ennen kuin kiikutan vaatteitamme livekirppikselle, niin laitoin taas muutaman kivan jutun huutikseen. Tuo nettikirppistouhu vie yllättävän paljon muuten aikaa, olen koko iltapäivän taistellut huuto.netin kanssa ja nyt sieltä löytyy 16 myynnissä olevaa kohdetta, huh!

Meidän lapsille jo pieneksi jääneitä vaatteita pääset kurkkailemaan täältä.

Mangon tyttöjen vaatteista koostuvaan settiin kuuluu kaksi t-paitaa, kaksi collegepaitaa ja shortsit. Arvioisin kokojen sopivan noin 3-4 vuotiaalle.

Tämä setti oli yksi mun lemppareista, sääli kun lapset kasvavat niin nopeasti.

Rebekalle ulkoimailta ostettu Pepe Jeansin neulepaita ja Zaran farkut löytyvät täältä.

Omia vaatteitani laitoin vain pari myyntiin, tässä postauksessa vilahtavasta Samsøe & Samsøen mekosta multa löytyy myös musta versio, joten maltoin luopua toisesta. Ja mun näpyttelemistä myynti-ilmoituksista ei välttämättä selviä kaikki, joten kyselkää vaan, vaikka tässäkin postauksessa – tai huuto.netin puolella :)

-Maj

0 Comments

 1. yas 3.1.2016

  Hirveitä hintoja, käytetyistä Zaran farkuista ja Sferan akryylineuleesta 15 euroa??

  Vastaa
  • Maj 3.1.2016

   ”Akryynineule” on 60% puuvillaa ja Zaran farkut vastaavat uusia, maksaisin niistä itse ihan mielelläni tuon 7,50 euroa kappale, sillä olihan ne uutena aika paljon hintavammat:)

   Vastaa
   • yas 6.1.2016

    Niin, mutta eikös tuo 7,5euroa ole farkuille sinun määrittämäsi LÄHTÖhinta?;) Ja toki uudet maksavat enemmän, ne ovat uudet, ei kertaakaan käytetyt, eikä kertaakaan pestyt. No mutta, oikein paljon onnea myyntiisi!

    Vastaa
 2. ... 3.1.2016

  Minne kirpparille viet ja millon nii vois käydä katsoon😊

  Vastaa
 3. lilla 4.1.2016

  Heisan Maj! Tämä menee ohi aiheen, mutta joko Nespresson arvonnan voittaja on ratkennut?:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *