Toukokuu

bananapancakes2

Toukokuun suurin juttu oli varmasti muutto! Olin valmistautunut hyvissä ajoin siivoamalla kaappeja ja viemällä tarpeetonta kamaa kierrätyksen, mutta tavaranpaljous yllätti siitä huolimatta. Vapun vietimme Helsingissä, kiertelimme kaupungilla, käytiin syömässä ystävien kanssa ja pääsimme vappupurjehdukselle. Toukokuun alku oli ihan jäätävän kylmä, hrrr! Ystäväni asteli avioon 5.5., pääsin todistajaksi maistraattiin, meikkasin morsiamen ja otin hääkuvat, se oli kyllä onnellinen päivä. Ehdittiin myös toukokuussa vierailemaan Ti-Ti Nallen talossa ja perehdytin teitä banskupannarin saloihin. Mentiin kevätjuhlasta toiseen ja lapset jäivät kesälomalle päikystä. Kuukauden lopussa pääsimme tosiaan muuttamaan tänne nykyiseen kotiimme ja siinä sivussa keittiö sai uutta ilmettä. Olin salaa vähän katkera kun Miika ”pakeni” rempasta/muutosta aiheutunutta härdelliä ulkomailla järjestettyyn koulutukseen.

Kesäkuu

Pari ensimmäistä päivää meni ihmetellessä uutta kotia, mutta sitten kesäkuu starttasi rytinällä. Osallistuin heti alkukuusta ennakkoluuloistani huolimatta melontakurssille, olin Allerin kesätapahtumassa, myin vaatteitani Muotikirppiksellä ja kuvasin Mammatyyleihin ensimmäistä kertaa isän tyylin. Gugguulle kuvattiin tämän vuoden kesämallistoa vähän ennen juhannusta, body paintingin huippuosaaja, Riina Laine, oli tekemässä malleille kasvomaalauksia ja kuvista tuli niiiiin upeita. Juhannus oli ihana, vietimme sen ystävien kanssa mökillä, eikä edes sade pilannut fiilistämme. Kesäkuu oli muutenkin poikkeuksellisen kylmä & sateinen, mutta muutamina päivinä kuitenkin paistoi ja silloin olimme lasten kanssa aamusta iltaan ulkona. Teimme takapihalle uuden terassin ja laitoimme kaiken kerralla kondikseen kesää varten. Ida oli kokkaamassa meidän keittiössä herkullisia bataattiburgereita, joista muodostuikin koko kesän hittisafka.

Heinäkuu

Heinäkuu, mun lemppari! Kuukausi alkoi säiden puolesta lupaavasti, ehdittiin jo innostua, ehkä vesisateet vihdoin väistyvät. Kuun ensimmäisen viikonlopun kunniaksi kutsuimme ystäviä kylään ja korkkasimme uuden grillin. Meillä kävi tosi paljon vieraita kesällä, myös äitini tuli viikoksi, ylimääräinen käsipari tuli kyllä silloinkin tarpeeseen. Kävimme lasten kanssa kotieläinpuistossa, josta lopulta kahlasimme autolle, huh. Aamulehti haastatteli mua ja Millaa muotijuttua varten, molemmat hehkutimme värejä, mutta olimme pukeutuneet silti mustaan ja valkoiseen :D Miika aloitti loman ja sen kunniaksi joka päivä tuli ylläriylläri vettä. Saimme vieraiksemme Hennan perheineen, vietimme viikonlopun lasten ehdoilla, ohjelmassa oli Särkkää ja Fun Parkia. Postasin keittiöremontistamme ja valintamme tuntui ihmetyttävän monia. Kurja sää kyllästytti jo siinä määrin, että napattiin koko perheen voimin äkkilähtö Kreetalle. Se oli koko kesän paras päätös, ehdottomasti. Meillä oli täydellinen loma. Tulimme takaisin just sopivasti mun synttäripäivänä, mutta en ollut erityisen innoissani 30-vuotissynttäreistäni, buu.

Elokuu

elo6elo9valkoinen lastenhuone

Elokuussa inspiroidun ympäristöstä ja ihmisistä, teki mieli kuvailla vähän kaikkea ja koko ajan. Fiilistelin blogissa useamman postauksen verran Kreetan lomaamme. Gugguun asiakasilta Hirvihaaran Kartanossa oli ikimuistoinen, meillä oli niin hauskaa Hennan kanssa. Sape tuli pidemmäksi aikaa luoksemme kyläilemään, Rebekka höyläsi Särkänniemen kausikorttiaan huolella, siellä tuli käytyä monta kertaa. Kuvasimme Helsingissä Tyylihaastetta ja tutustuin herttaiseen Xeniaan. Rakastuin Hatanpään Ruusutarhaan. Saimme kotona lastenhuoneen sisustuksen valmiiksi, olin innoissani kun täällä oli edes jotain kokonaan valmista. Koko kesä huipentui Ratinassa järjestettyihin Block Festeihin, kunnon jäähyväispartyt kesälle… 27.8. olin vielä lasten kanssa rantsussa, mutta mielessäni heitin jo hyvästi kesällä…

-Maj

0 Comments

 1. mymmeli 13.1.2016

  Ai vitsit, että nuo keittiö-postauksen kommentit naurattavat edelleen. No, onneksi saamme jokainen tehdä niin kuin haluamme ja jälleen kerran kommentoijat todistivat sen, kuinka ajatuksella he lukevat postaukset.

  Kiitos ihanasta blogista ja innolla odotan mitä blogisi pitää sisällään tänä vuonna! Iloa päiviisi!<3

  Vastaa
 2. inkku 14.1.2016

  Oi miten ihania kuvia, tuli hyvälle mielelle.
  Tuon lammas-kuvan vois laittaa johonki kilpailuun :)

  Vastaa
 3. iinustii 16.1.2016

  Ai hemmetti, me kanssa ihan avokin kanssa hämmästeltiin noita keittiö-postauksen kommentteja, luin niitä toiselle ääneen ja tirskuttiin ja ihmeteltiin. Kävi kuule tunteisiin asti meillä, mies kun mm. puuskahti: ”Mitähän v****a se niille kuuluu?” Ei voi aina ymmärtää ihmisiä, naurattaa edelleen :D

  Tosi ihania kuvia, taas kerran – tuli kertaheitolla ikävä kesää!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *