Ehdottomasti kestävin ja lämpimin talvitakkini on jo useamman vuoden palvellut Fjällrävenin Kyla-parka. Suosittelen jos kurkkaamaan Fjällrävenin takkivalikoiman, jos olet etsiskelemässä pitkäaikaista ulkoilutakkia pakkasille, kettutakki ei nimittäin petä koskaan. Talvivaatteiden alennusmyynnit taitavat juuri nyt käydä kuumimmilaan, pitäisikin ostaa toppahousut. Hakusessa on mustat ajattomat henkselipöksyt, jotka menisivät vuosia. Onko kenelläkään tietoa miltä merkiltä löytyy hyviä toppiksia, jotka soveltuvat lasketteluun ja ulkoiluun?

fjällräven parkatakkifjällrävenparkatakki

Pipo – Marc & Spencer
Käsineet – H&M
Takki – Fjällräven
Farkut – Dr. Denim
Kengät – UGG

tupsupipo

Tarkistin vielä asian ja totta, olen käyttänyt parkaani viisi talvea, sain sen aikonani Partioaitasta. Mustat Uggitkin ovat jo seitsemän!!?! vuotta vanhat ja sama homma käsineiden kanssa. Heitelkäähän tosiaan toppahousuvinkkejä kehiin, niin saan talvigarderobini kondikseen :)

0 Comments

 1. HEnna 25.1.2016

  Hei! Hyviä toppiksia löytyy etenkin Haltilta sekä Peak Performancelta. Ihanan notkeat päällä, hyvä laatu sekä lämpimät : )

  Vastaa
  • Maj 25.1.2016

   Mulla onkin Peakin lyhyt untsikka ja se on kyllä ollut hyvä. Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata löytyykö samalta merkiltä sit ne pöksytkin :)

   Vastaa
 2. sussu 26.1.2016

  Haltit on minusta parhaat ( ainakin omani..heh :) )lämpöiset,vedenpitävät ja joustavat ettei tule sitä pökkelö-oloa :) ja minusta nätinnäköiset myös.

  Vastaa
 3. Sanna 26.1.2016

  Mulla on jotku ihan normit mustat toppikset stadiumilta, toimii hyvin ja makso muistaakseni 40e eli ei paha sijoitus : )

  Vastaa
 4. Tarja 28.1.2016

  Halti! Ja kannattaa poiketa Halti outletissä Lauttasaaressa. Sieltä on ostettu vuosien varrella meidän perheen kamppeet ja aina hyvillä alennuksilla. Tosin ei tarvi nykyään usein poiketa, kun on ostanut klassisia, laadukkaita malleja niin menee vuodesta toiseen. Peukku myös Peakille, yksikin kuoritakki on jo 7. vuotta käytössä ja edelleen ominaisuudet toimii.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *