Mulla ei ole piiitkään aikaan ollut raitapaitaa päälläni, itseasiassa mulla taisi tulla yliannostus kaikenlaisista raidoista omassa vaatetuksessa, raitaähky. Lapset ovat asia erikseen. Ah, niin klassiset ja ajattomat raidat, miten niihin voi kukaan oikeastaan edes kyllästyä?

Muistatteko vielä pari vuotta sitten kun raidat hyppäsivät toisinpäin, muistaakseni se oli vuosi 2013, kun hullaannuttiin mustavalkoisesta pystyraidasta? Raitoja löytyi niin paitapuseroista (etkö muista?), jakuista kuin housuistakin. En tainnut lähteä siihen trendiin mukaan, tai muistaakseni sovitin raitapöksyjä vain todetakseni, että ei taida olla mun juttuni. Olin niihin aikoihin kuitenkin melkein trendikäs vaakaraitaisessa hameessani.

Totesin näitä kuvia katsellessani, että tämähän on ihan kuin Kolmistaan-blogin Karkin lookki! Meitä kahta on muuten kymmeniä kertoja sanottu samannäköisiksi, meidät sekoitetaan usein kuvissa – ja kerran yksi ihminen luuli livenäkin Karoliinaa minuksi. Kreisiä, että tämä tyyppi oli kuitenkin pari kertaa tavannut minut ja jutellut kanssani. Saan usein myös kuulla, että minussa on jotain samaa kuin suloisessa Sanni Trishinissä. Huh, miten upeita leidejä molemmat, en todellakaan pistä pahakseni.

Pelkällä trikoopaidalla ei tuolla pakkasessa tarkene, ei edes asukuvien nappaamisen ajan, vaan trikoopaidan alle on pakko pukea valkoinen toppi…

ja niiden päälle lämmin neuletakki ja sen päälle…

raitapaita

Villakangastakki ja jäätyy silti :D

Vaihtelu virkistää, myönnän myös olevani niin kevät-ikävissäni, että siksi hankin itselleni raitapaidan. En näe kuitenkaan itsessäni sitä ihanaa klassista leidiä, joka viuhtoo keväisin menemään arskat päässä, sinisissä farkuissa ja raitapaidassa, hiukset huolettomasti sutaistuna täydelliselle ponnarille ja tietysti beige trenssi solmittuna rennosti vyötäröltä kiinni. Toisinaan saattaisin halutakin olla juuri sellainen ihana leidi, mutta en vaan näe sitä tapahtuvaksi.  Noh, ikinä ei saa kuitenkaan sanoa ”ei ikinä” :)

-Maj

0 Comments

 1. Maarit 11.1.2016

  MIstä toi neuletakki? Raidat on mun makuun, sekä itsellä että lapsilla..ne on jotenkin niin raikkaita ja ajattomia.

  Vastaa
 2. Tiinu 11.1.2016

  Näiden mainitsemiesi lisäksi olet joskus myös Nilüfer Asikainen :)

  Vastaa
  • Maj 11.1.2016

   Haha, ehkä mulla onkin kaksoiselämä:P

   Vastaa
 3. Inkku 11.1.2016

  Raita mun lemppari. Kauniit kuvat sinusta!

  Vastaa
  • Maj 11.1.2016

   Kiitoksia Inkku!

   Vastaa
 4. H 11.1.2016

  Hauskasti kuvasit tuota taitapaita-farkut-huoleton ponnari -lookia! Lisäisin siihen vielä ruskettuneen ihon ja huomaamattoman meikin ;) Minustakaan ei taida koskaan tulla sellaista tyttöä (naista), joskus haluaisin, useimmiten en. :) :) Terkut teidän suloisille lapsille, Sampasta tulee ihan oma poikani mieleen <3

  Vastaa
  • Maj 11.1.2016

   Todellakin, kauniisti päivettynyt iho, hillityt korvikset ja kuulas meikki, ai että!

   Vastaa
 5. Kielo 11.1.2016

  Mistä tuo täydellinen raitapaita on? Itse käytän raitaa siinä määrin, että töissäkin on erikseen siitä huomautettu, mutta minkäs teet, raita vetää magneetin lailla puoleensa 😊

  Kielo

  Ps. Ja kyllä, sinussa on paljon samaa näköä molempiin mainitsemiisi leideihin.

  Vastaa
  • Maj 11.1.2016

   Helou Kielo! Raitapaita on H&M:stä, taisi olla luomupuuvillaa. Mulla vaan pyörii päässä sanonta ”kyllä seepra raidoistaan tunnetaan tms” vaikka se nyt ei mitenkään liity tähän :D

   Vastaa
 6. Hanna 13.1.2016

  Tosi kiva asu! Punaiset huulet ja raidat ovat aina toimiva yhdistelmä :)
  Oot lempparibloggaaja!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *