Saimme mun äidin tänne kylään viikonlopuksi, ohjelmassa on rauhallista kotoilua. Eilen pyydettiin mun velikin käymään, istuskelimme porukalla mutustamassa bataattiburgereita ja kippisteltiin lasit kuohuvaa äidin synttäreiden kunniaksi. Mamma pyhittää kaiken täällä olo aikansa lapsille ja yleisesti meidän jeesaamiselle kotiaskareissa. Hän kulkee usein rätti mukanaan. Tiedättekös, hän pyyhkäisee sitä sun tätä ohikulkiessaan, kotimme nurkat kiiltää aina hänen vierailunsa jäljiltä. Uskokaa tai älkää, tällä kertaa mä oikein toivoin, että eihän sitten pliis siivota!

Äidin kanssa meillä on molemmilla tapana jumittaa kahvipöydässä pitkään, tänäänkin keitin kahvia kahteen otteeseen, myöhään valvomisen ja aikaisen herätyksen takia taisi olla pieniä käynnistymisvaikeuksia… Lapsilla on virtaa vaikka muille jakaa, he pitivät meille muotinäytöstä, keittiön matto oli catwalk. Rebekka taisi vähän rakastua eilen Gugguulta kotiin kiikuttamiini mekkoihin, Ice mint = Elsan väri. Kiireettömät aamut on kyllä viikonlopun parasta antia, tosin tämä aamu tuntui erityisen pitkältä, kun Rebekka heräsi poikkeuksellisen pirteänä 6.20 muistaessaan mummun vierailun.

rauhallinenviikonloppu1 rauhallinenviikonloppu2

Hahaa, rasti seinään, en tehnyt banskubannareita tänään.

rauhallinenviikonloppu3

Samuelilla ei ole koskaan naama ihan peruslukemilla :D

rauhallinenviikonloppu4 rauhallinenviikonloppu5 rauhallinenviikonloppu6

Mä en kestä näitä ”kiiltosilmiä”, ne ovat nyt kaiketi ihan sitä kuuminta hottia lasten keskuudessa, ainakin meidän pihoilla. Sain eilen selville niiden virallisen nimen: TY-pehmo. Meidän mamma oli metsästänyt näitä Ylivieskasta kissojen ja koirien kanssa. Rebekalta löytyy mielestäni jo ihan riittävä kokelma, meidän talouteen ei mahdu viittä kiiltosilmää enempää.

Ihanaa viikonloppua kaikille kiilto – ja tähtisilmille sinne ruutujen taakse :*

-Maj

0 Comments

 1. sussu 30.1.2016

  *reps*
  Haha..noi kiiltosilmät..
  jaan sun fiilikset.. olen töissä eskarissa ja lähes jokainen omistaa sellasen..
  Mistä ne oikein tuli?

  Vastaa
 2. Anna 30.1.2016

  Ihana tuo Gugguun mekko.Minkä kokoinen?

  Vastaa
 3. Sara // housefive 30.1.2016

  Heh meilläkin an banaanilettuja melkein jokapäivä. Ne vain on niin kätsä välipala. Tänäänkin :)

  Ja ai että tämä sai mut niiiin odottamaan oman äitiliinini vierailua! Kolmisen viikkoa pitäisi vielä jaksaa odottaa ❤️

  Vastaa
 4. Elina 30.1.2016

  Kiiltosilmä löytyy meiltäkin :) Ihana väri tuo Ice Mint, taidanpa tilata teepparin pojalle kesäksi ko.värissä ja varmaan tulee tilattua muutamassa muussakin värissä..

  Vastaa
 5. -A- 31.1.2016

  Myös meidän 7 viikkoiselta tytöltä löytyy tuollainen kiiltosilmäinen sammakkopehmo, tytsyn serkkupojat ylpeinä toivat ensimmäiselle serkulleen sen jo sairaalaan :)
  Kyllä äidit vaan ovat <3 Minunkin kävi siivoamassa koko talon lattiasta kattoon ennen ristiäisiä..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *