IMG_9125

Vuoden eka päivä on sujunut täällä ihan kivasti, mutta Ilmeisesti Teri Niitin vuosi alkoi vähän kurjasti. Hän kun harmikseen joutui katselemaan lentokoneessa lastaan imettävää äitiä – ja vielä ykkösluokassa, matkalla Nykiin! Näppäränä Niitti nappasi tästä tapahtumasta puhelimellaan kuvan ja postasi sen Instagram-tililleen sekä Facebookiin. Niitti toivoi kuvatekstissään, että äidit tajuaisivat peittää imetystoimintansa julkisissa tiloissa huivilla ja aavisteli jo etukäteen, että postauksesta saattaisi nousta paskamyrsky. Tulipa siitä huolimatta kuitenkin painettua julkaise-nappia.

Veikkaan että Terillä saatoi hiukan kierahtaa mahanpohjassa, kun hän lennon laskeuduttua seuraavan kerran kurkkasi some-kanaviinsa. Jännityksellä jäämme odottelemaan, että miten Niitti kommentoi tätä kaikkea? No, ehkä lomalla on aikaa vähän miettiä…

Voi olla, että Teri Niitin kasvot pompsahtelevat jatkossa esiin kun Googlen kuvahakuun kirjoittaa sanan imetys. Hupsista vaan.

-Maj

0 Comments

 1. Terttu 2.1.2016

  Eiköhän tuo ole ihan suunniteltu mediatemppu ;) Imetysmammat hermostuu = lisää huomiota = lisää töitä…

  Vastaa
 2. iinustii 2.1.2016

  Ajattelin juuri ihan samaa!

  ”Tulipa siitä huolimatta kuitenkin painettua julkaise-nappia.” No niinpä! Jos tästä jotain opimme, niin toivottavasti ainakin sen, että kannattaa jättää painamatta sitä nappia jos yhtään aistii paskamyrskyn lähestyvän… huoh.

  Ja jos oli mediatemppu, niin ehkä olisi kannattanut valita joku vähän positiivisempi ”temppu” tähän vuoden alkuun. No mutta, kukin tyylillään.

  Myönnän kyllä noiden imettävien äitien joskus hämmentävän meikäläistäkin, mutta sehän johtuu minusta itsestäni, koska on niin vieras juttu; mulla kun ei niitä lapsia vielä ole. Siltikään en koe, että imetys olisi koskaan mitenkään häirinnyt itseäni,
  paitsi ehkä ihan vähän silloin kun lapsi oli sen 5 wee… silloin myönnän miettineeni että josko homman olisi voinut hoitaa vähän privaatimmassa paikassa. Sitä paitsi, vaikka tuo touhu häiritsisikin, niin ainakin minä osaan ihan sujuvasti KATSOA MUUALLE kuvaamisen sijaan O.o

  ”Voi olla, että Teri Niitin kasvot pompsahtelevat jatkossa esiin kun Googlen kuvahakuun kirjoittaa sanan imetys. Hupsista vaan.” Ahahahah, näinpä XD

  Vastaa
 3. Saaramaria 2.1.2016

  No en kyllä pysty uskomaan, miten tämä antaa mitään positiivista hänen työuralleen. Ammattilainen ei postaa julkisille tililleen salakuvia ihmisistä yksityisinä hetkinä, pyri nolaamaan halventavilla häshtägeillä ja kuvateksteillä. Finnair, jolle Niitti on työskennellyt, muun muassa sanoutui todella nopeasti irti herran päivityksistä.
  ”Imetysmammat” eli kai ihan tavalliset ihmiset, isät ja äidit kuitenkin ovat varsin iso kuluttajaryhmä.

  Vastaa
 4. Jaana 2.1.2016

  Niin, ja kerroppa ihan itse meille vielä, miten tämä Oh my God tapaus liittyy blogiisi ja kiinnostaa ihan sinun itsesi lukijoita? Koska aika monia evvk ! Vai luuletko, että kaikki lukijasi ovat erittäin kiinnostuneita tästä ihan ihmeellisestä tapauksesta tai sitten alaikäisiä ? Tämä laski pisteitäsi, mitä blogeja luetaan !!!

  Vastaa
  • Maj 2.1.2016

   Tämä liittyy minuun ihan vaikka vaan siten, että minulla on kaksi lasta, joita olen molempia imettänyt vähintään puolivuotiaaksi saakka – varmasti myös lukijoissani on paljonkin juuri nyt parhaillaan imettäviä – tai ainakin joskus imettäneitä naisia? Juttu sai minut mietteliääksi ja närkästyneeksi, joten kirjoitin siitä. Onneksi tämä on blogini ja saan päättää sen sisällöstä ihan itse.

   Vastaa
   • Sonja 2.1.2016

    Kiitos Maj että osaat olla rohkeasti oma itsesi! Tosin taisi omasta itsestään kertoa paljon kommentillaan myös tämä Niitti.
    Oli muuten pakko etsiä puhelimen kuvat läpi oisko jotain imetyskuvaa löytynyt itsestäni vuosien takaa mut harmikseni jouduin toteamaan etten moisia kuvia ole edes ottanut! No jos vielä joskus imettämään pääsen niin täytyy muistaa oikeat hastagit ja julkaista imetyskuva somessa :D

    Vastaa
   • Toinen Jaana 2.1.2016

    Hyvää päivää kaimaseni, hohhoijaa kommenttiasi. Tärkeä asia, minkä Maj otit esille! Itsekin parhaillaan toista lasta imettävänä jaksan ihmetellä lapsen luonnonmukaisesta ruokinnasta aika-ajoin ilmenevää suurtakin närkästystä..liian hyvin on ihmisillä asiat, kun säikytään tissejä!

    Vastaa
  • Ihmettelijä 2.1.2016

   Mikä on kotikielesi? Kirjoituksesta kun ei oikein saa selvää….

   Vastaa
 5. Paulina 2.1.2016

  Kiitos että otit kantaa!!
  Itse imettävänä pienen vauvan äitinä koin herran tempauksen hyvin loukkaavana varsinkin kun luvatta kuvattu äiti yritti lentokoneen nousutilanteessa varmasti vain helpottaa ja rauhoittaa vauvaansa (eivätkä tissit olleet todellakaan esiteltävinä).
  Äärimmäisen surullista että vuonna 2016 imettävä äiti koetaan vastenmielisenä, kun taas lehtien sivut ja mainokset pursuavat paljaita rintoja eikä kukaan reagoi millään tavalla.

  Olisikohan paniikissa huutava vauva ollut hra Niitille mieluisampi vaihtoehto?
  Epäilen että ei…

  Vastaa
 6. Tinsku 2.1.2016

  Itse oon sitä mieltä että huippu hyvä kun kirjoitit! Jota ei kiinnosta, voi siirtyä toiseen postaukseen, ihan niin kuin muittenki juttujen kohdalla :) itseä kans harmitti tuo Niitin julkaisu, mutta aika nopeesti se saikin hyviä puolia kun imetys sai niin kivasti huomiota! Oon itsekin aika nuori äiti ja muistan kyllä ne mietiskelyt että kehtaako imettää vai ei. Luulen että tämän tapauksen myötä aika moni mami sai buustia, imetän vaikka piruillakseni! :)

  Vastaa
 7. Saana 2.1.2016

  Mulle tuli itelle vaan mieleen, kun aika monta hikistä lentokone reissua tuli vauvavuotena tehtyä pojan kanssa kahdestaan, että siinä vaiheessa, kun istut siinä keskipenkillä ja lapsi huutaa kun palosireeni, niin ei ehkä ihan ekna tule mieleen, että hitto kun en muistanut laittaa huivia suojaksi, kun lapsi viimein hiljenee saatuaan tissin suuhunsa….

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *