Lastenvaatteista oltiin kiinnostuneita, joten postausta pukkaa. Kurkataan nyt ihan ensimmäisenä Samuelin vaatekaappiin. Etsiskelin tähän postaukseen muutamia kuvia, joissa vilahtelee tälläkin hetkellä käytössä olevia vaatteita. Ne myös mielestäni kuvastavat parhaiten Sampan tyyliä.

Maaliskussa neljä vuotta täyttävä poika ei yleensä ole kauhean kiinnostunut vaatteista, mutta toki hän osaa nimetä suosikkinsa ja kertoa, jos joku vaate ei tunnu hyvältä päällä. Päiväkodin joulujuhlaan lähtiessä puin hänelle valkoisen kauluspaidan rusetin kanssa, Samppa oli tosi tyytyväinen lookiinsa, kunnes hän muisti, että lempparityttö ei pidä valkoisesta yhtään ja sitten tuli itku :”D

Samppa on rento ja avoin pieni tyyppi, jolla on aina pientä pilkettä silmäkulmassa  – ja mielestäni hänen tyylinsäkin on sellainen, pörröisiä pitkiä hiuksia myöten.

s12

Kesällä päästä löytyy aina snäpäri – ja talvella luonnollisestikin pipo.

Ylähyllyllä on yöasut, legginsit, farkut ja collegehousut. Alarivillä on iso kasa t-paitoja, collegeja ja trikoopaitoja.

Henkareilla roikkuu kauluspaidat, farkkupaidat ja hupparit.

Rebekka ja Samppa jakavat yhteisen vaatekaapin ja näissä kahdessa kuvassa on näkyvillä Samuelin osuus siitä eli kaksi hyllyä ja vajaa puolet vaatetangosta. Muutamat kesäjutut, pelipuvut ja shortsit on tungettu pinojen taakse. Erikseen löytyy myös alusvaatteet ja takit, kengät ym. ulkoiluvaatteet.

Yläosat

Sampalla on tällä hetkellä yksi ainoa paksumpi neuletakki, hän ei omista yhtään neulepaitaa. Farkkupaitoja löytyy kaksi, samoin kauluspaitoja. Enimmäkseen käytetään huppareita, collegepaitoja ja pitkähihaisia trikoopaitoja. Joku rento neule olisi kyllä kiva lisä pojan vaatekaappiin. Gugguun huppareita ja collegepaitoja on kaapissa useampia, mutta paitoja löytyy myös mm. H&M:ltä, Mini Rodinilta, Lindexiltä, Mangolta, Benettonilta, COSilta, Papulta ja Zaralta. Pojalle tulee hankittua raikkaita ja selkeitä värejä sekä kuoseja, joita on helppo yhdistellä. Luonnollisesti tälläkin hetkellä osa vaatteista on pesussa ja yhdet toki päälläkin.

Alaosat

Sampalla on neljät farkut, mustat, vaaleansiniset ja kahdet tummansiniset. Kaikki ovat väljän mallisia. Lempparifarkut on Polarn O. Pyretiltä ja Zarasta. Poika ei juurikaan käytä farkkuja arkisin, päiväkodissa jalassa on collegehousut tai trikoot. Harmaita collegehousuja löytyy paljon, ne sopivat kaikkien yläosien kanssa, kaapissa on myös parit värikkäämmät ja muutamat printtipöksytkin. Kestävimmät collegehousut on kiistatta Gugguulta, kuosilliset Mini Rodinilta ja harmaita ollaan hankittu mm. Lindexiltä.

Muuta

Alusvaatteita, uikkareita ym. pientä sälää säilytän henkarivaatteiden yläpuolella hyllyssä Ikean bokseissa.

Herra Pupun paikka on yökkäripinon päällä ylähyllyllä, heitän sen sinne joka aamu säästyäkseni iltaisin etsinnöiltä.

Tässä on meidän Ässä elementissään, puhua pälpättämässä Suomea tarjoilijalle, joka ei ymmärrä sanakaan kieltä. Samuel uikkareissa ja Crocseissa. T-paidassa ja lippiksessä. Hupparissa ja pipossa. Pelkissä shortseissa, polvet mustana ja hiukset hulmuten kirmaamassa. Takki auki, lippa vinossa ja kengät väärissä jaloissa, valmiina suukottamaan jokaista vastaantulijaa. Sellainen hän on.

-Maj

0 Comments

 1. Tinsku 21.1.2016

  Ihanasti kirjoitat suloisesta pojasta <3 oikeen mielellään lukee vaatejuttuja ja poikien vaatteista eritoten kun on pikku viikarin äiti itsekin :) laitappas vielä kuvaa kolitsihousuissa, hih! Ittellä tulee puettua pojalle lähinnä trikoita tai legginssejä sitten vissiin, jotenkin rönttäfiilis tulee helposti collareista..

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Helou! No todellakin voin laittaa asukuvaa collegehousuista, nehän ovat jalassa pojalla miltei päivittäin :)

   Vastaa
 2. Tiina 21.1.2016

  Aivan ihana postaus! Kivasti kirjoitettu ja hyvät kuvat. Mulla poika jo 7 v., mutta vinkkejä ja yhtymäkohtia löytyy kyllä Sampan pukeutumiseen. Osaat tosi kivasti yhdistellä vaatteita keskenään. Kiitos tästä!

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Moi Tiina! Huippua kuulla, mielelläni toteuttaisin lisää toivepostauksia, joten jos sulla on jotain mielessä, niin viestiä vaan tänne kommenttiboksiin! Niin ja kiitos itsellesi, kun jaksoit laittaa palautetta :)

   Vastaa
 3. Elina 21.1.2016

  Suloinen poika kyllä! Ja mitä tyylikkäin :)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Aaaw, kiitos!

   Vastaa
 4. Milla 22.1.2016

  Ihana Samppa <3

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Saampsaaa <3

   Vastaa
 5. Sara. 22.1.2016

  Voi söpöliini! Hauska ja raikas tyyli. Samppa kuulostaa niin kovasti meidän Jamesilta :D

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   aaaw, kiitti Sara. Musta tuntuu niin superoudolta, kun parin kuukauden päästä meillä on jo 4- ja 6-vuotiaat lapset, missä on vauva ja taapero? :D

   Vastaa
 6. Henrika 22.1.2016

  Tää oli kiva postaus! Jään odottelemaan Rebekan vaatekaappia :D Ja Samuel on supersöpö poika!

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Kiva, jos tykkäsit! Mä koitan tehdä ens viikolla Rebekan vaatekaapista vastaavan postauksen :)

   Vastaa
 7. inkeri 22.1.2016

  Ihana, poika! Rentoja vaatteita, farkut jess!

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Jep, sanoisin, että S:n farkutkin on aika rentoja :)

   Vastaa
 8. ... 22.1.2016

  Hei! Kyselin jo aijemmin mut et vastannu et minne kirpulle aijoit viedä vaatteita? Sillä kyselen nu löytyis varmaa meijä muksuille kivoja juttuja😊

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Moikka! Anteeksi, sun kommentti on nyt jostain syystä mennyt ihan ohi multa – mutta Radio Kirppikselle kävin viemässä, pöytä 70 :)

   Vastaa
 9. Helinä 22.1.2016

  Suloinen poika ja huisin kivoja vaateyhdistelmiä!
  Liian harvoin tulee kommentoitua, mutta pidän kovasti blogistasi ja sen tyylistä; ideana voisi toteuttaa samantyylisen postauksen äidin vaatekaapista ja myös kampausvinkit kiinnostaa :)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2016

   Moikka! Voi apua, mulla on lähinnä kolme kampausta: auki suorana, auki kiharalla ja ponnari. Katsotaan jos keksin jotain? Voisin koittaa toteuttaa kyllä jonkin vastaavan jutun omaa vaatekaappiani hyödyntäen, hyvä idis, kiitos :)

   Vastaa
 10. jeni 24.1.2016

  Ihania asuyhdistelmiä. Tyylisilmää löytyy :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *