*Kaupallisessa yhteistyössä Lumenen kanssa

Lumenen ripsiväriperhe on saanut uuden jäsenen vahamaisesta True Volume Mystic -mascarasta. Mä olen aikaisemmin käyttänyt Lumenen Wild Volume -ripsiväriä, sen hyvä laatu ihan yllätti minut. True Mystic Volumessa on erilainen, vahamainen massa, se eroaa sisarestaan runsaammalla koostumuksella ja huomasin, että se on myös hiukan helpompi puhdistaa pois ripsistä. Olen harjaillut ripsiini kuukauden ajan True Volume Mystic -ripsaria ja suosittelen testaamaan, jos kaipaat ripsiisi tuuheutta ja näyttävyyttä.

Harjassa on tähden mallisessa asetelmassa pieniä lyhyitä ja pidempiä harjaksia, joiden avulla massan saa levittymään tasaisesti.

Ripset ennen.

True Mystic Volume -ripsiväri ei vaadi kauniin lopputuloksen saamiseksi hankaamista, eikä se ole myöskään liian nestemäinen. Totesin ripsivärin koostumuksen olevan oikeanlainen heti tuotteen avattuani.

Tässä lopputulos, mielestäni tuuhea, mutta luonnollinen. En ole toistaiseksi innostunut edes testaamaan ripsipidennyksiä, koska markkinoilla on näin loistavia tuotteita, jonka avulla saa luonnolliset, mutta näyttävät ripset – eikä se vaadi montaakaan minuuttia. Täältä löydät mm. videon ja lisää infoa tuotteesta.

True Mystic Volume -ripsarin hinta on 18,90 euroa Sokoksen verkkokaupassa – ja halutessaan sen saa tilattua kätevästi vaikka suoraan omaan postilaatikkoon.

Olen bongannut True Mystic Volumen jo useammastakin kauneusblogista ja arvostelut ovat olleet erinomaisia. Oletko sinä ehtinyt vielä testailemaan tätä Lumenen uutukaista?

-Maj

0 Comments

 1. Laura 2.2.2016

  Miten poistetaan, miten pysyy päivän riennoissa?

  Vastaa
 2. Heidi 3.2.2016

  Ei taida olla vedenkestävä…? Mun ripset on niin supersuorat että vaatii taivutuksen ja sitten vedenkestävän ripsarin pysyäkseen taipuneina…
  Siksi en ole vielä löytänyt Lancomen Doll eyesin voittanutta.

  Vastaa
 3. Sara 3.2.2016

  Kuinka pitkä olet? 😊 Olet aina niin tyylikäs ja upean näköinen!

  Vastaa
  • Maj 3.2.2016

   Ääääh, kiitos😘 Mä oon maltilliset 168cm pitkä!

   Vastaa
 4. ccnoora 3.2.2016

  Paras ikinä. ♥

  Vastaa
  • Maj 3.2.2016

   No jooo, todellakin toimii :) Norppa, mikä meininki?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *