Tämä juttu mun piti jo julkaista jo heti Neulemania-postauksen jälkeen, mutta parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan. Kävin läpi verkkokauppoja ja keräsin muutamia omaa silmääni miellyttäviä neuleita, joista ajattelin teidänkin mahdollisesti innostuvan? Jos vaatekaappisi pursuilee jo valmiiksi neuleita, niin suosittelen skippaamaan, että ei tule houkutuksia ;)

kniiiit

Kaksi ylimmäistä on Selected Femmen neuletakkeja, harmaa ribbineuletakki löytyy täältä ja tummansininen pitkähkö mohair-neuletakki täältä. Keskellä pari ihanuutta Cosin valikoimasta, molemmat ovat raikkaan värisiä ja aavistuksen jo ehkä keväisiäkin? Harmaan pooloneuleen löydät täältä ja tästä pääset tutkiskelemaan helmallista merinovillaneuletta. Alimmaisten kuvien neuleet ovat Filippa K:n, vaaleassa neuleessa on ihana malli ja sininen neule ihastuttaa rentoudellaan – oversize yläosat kiinnostaa minua aina.

neuleet2

Ylhäältä oikealta löytyvä v-aukkoinen neule löytyy omasta vaatekaapistani tummanharmaana, joku ehtikin sitä jo kysellä. Kollaasien ainoa musta neuletakki on ajaton vaatekaapin peruspilari. Malene Birgerin rento vaaleanpunainen neuletakki on niin herkullisen ja pehmän näköinen, oikeanpuolimmainen Biagio-neule minulla on haalean vaaleanpunaisena. Pitkä harmaa neuletakki on nyt Second Femalella hyvässä alessa. Viimeiseksi vielä samalta merkiltä hauska leveän mallinen ja kiinnostavan värinen neulepaita.

Toivotaan, että kaikki linkit menivät oikein, niitä kun oli harvinaisen paljon, huh! Mä harvoin teen mitään vastaavia kollaasijuttuja, poikkeus vahvistakoon säännön :) Ja sinulle joka siellä mietit mitä mä saan näistä linkkauksista palkaksi, niin ihan vain hyvää mieltä. Kiva jos tätä kautta sattuu löytymään mieleinen neule jollekin teistä :)

-Maj

0 Comments

 1. Rena 10.2.2016

  I really like the knits you have selected. My favourites are the grey sweaters :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Tanja 10.2.2016

  Ei nyt varsinaisesti postaukseen liity tämä kommentti (ja muutenkin taitaapi liittyä olivialehden sivuihin enemmän), mutta minua häiritsee blogia lukiessa se, ettei linkeissä toimi se ominaisuus, kun hiiren rullalla painaa ja pitäisi aueta uuteen välilehteen :D Raah!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *