Niinhän siinä kävi, että Rebekalla oli aamupäivällä vähän heikko olo, vatsa kipeä ja hänestä tuntui paremmalta vaihtoehdolta mennä mummolaan päiväksi, mitä lähteä kaupungille. Se siitä yhteisestä kahvilapäivästä sitten – noh, me käärittiin hihat Samuelin kanssa ja tehoiltiin koko iltapäivä yhdessä. Haaveilin, että saisin nauttia lounasta jossain ihanassa paikassa, mutta pojalla oli yksi toive: Ikean lihapullat. Noh, lopuksi palkitsimme itsemme Kauppahallissa kahvilla – ja pillimehulla.

s1 s2 s7s3s4a5Ohjelmassa oli monta pientä asiaa, jotka olisi kuitenkin jossain vaiheessa ollut pakko hoitaa. Kävimme postissa, haimme maton pesulasta, palautimme kuvauslainat, kävimme labrassa, apteekissa, kampaamossa hakemassa muutamia tuotteita ja ruokakaupassa. Saatiin hankittua ne uudet tyynynpäällisetkin.

Tämän päivän ehdottomasti paras uutinen oli, että pojan verikokeiden tulokset tuli puhelimeeni  – tilanne on stabiili. Ainahan se mietityttää ja tietyllä tavalla pelottaa. Samuelilla on autoimmuunisairaus – joten on vaan hyvä, että pääsemme verikokeisiin säännöllisesti tsekattavaksi. Tarkkailen herkästi Sampan vointia, pelkkä flunssakin saa minut varpailleni – ja vaikka mitään hätää ei olisikaan, niin kuten sanoin, ainahan se mietityttäää. Rebekin voi jo ihan hyvin, toivottavasti huomenna päästään kavereiden kanssa laskemaan mäkeä – ja sunnuntaina ajateltiin pyörähtää koko perheen voimin Turun suunnalla.

Ihanaa viikonloppua tyypit, pitäkää huolta rakkaimmistanne,
Maj

0 Comments

 1. Inkku 6.2.2016

  Samuel on jo niin ison pojan näköinen. Ihana kun koetulos oli ok. Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 9.2.2016

   Niin, mä olin todella huojentunut, miten ihanaa, että kaikki on kondiksessa <3

   Vastaa
 2. sussu 6.2.2016

  Osaisitko suositella tampereelta jotain pesulaa? Itselläkin olisi mattojen pesupaikka hakusessa.. hakusessa olisi myös pesula,jossa voisi hääpuvun pesettää?

  Vastaa
  • Maj 7.2.2016

   Moikka Sussu! Mä oon käyttänyt aikoinaan hääpukuni, juhlamekot ja matot Pesutähti-pesulassa. Se oli ennen siinä Tammelantorin kulmilla, Klubia vastapäätä, mutta nykyään putiikki löytyy Lahdesjärveltä. Mulla ei ole mitään valittamista ollut koskaan, joten voin suositella lämmöllä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *