Matkakuumeen lisäksi olen ollut myös ihan perinteisen kuumeen kourissa. Todella outo kuume iski muhun sunnuntaina, se nousi tyyliin tunnissa 39 asteeseen ja pysytteli siellä koko päivän. Eilen se sitten laski jo siedettäviin lukemiin, mutta olin silti täysin voimaton. Kuumeilu vei meikäläisestä mehut niin, että hyvä kun jaksoit raput alas kävellä. Ei yskää, ei nuhaa – eikä mitään muutakaan oiretta ole ilmaantunut.

Tänään heräsin kuumeettomana ja suhteelisen terveenoloisena,  jotenkin todella hämäävää? En silti ajatellut painaa tästä suorilta rehkimään kuntosalille, vaan ottaa iisisti ja seurailla tilannetta. Toivottavasti tämä oli mun osalta nyt tässä ja muu perhe säästyisi sairasteluilta.

Ystäväni epäili, josko tämä kuumeiluni on vaan stressiä? Liikaa menoja, liian vähän unta? Äitini sanoi, että ”sinä oot taas rasittanu itseäsi liikaa ja viuhtonut tuolla menemään ympäri kyliä” Mahdollista sekin, mutta eipä silti tunnu siltä, että olisin. Kuulostaako kenestäkään tutulta, onko vastaavaa nyt liikkeellä?

Ja tiedättekös, siihen matkakuumeeseenkin on tulossa helpotusta jo ensi viikolla, sillä lähden ystäväni kanssa viikoksi reissuun, tuosta noin vain. Äitini lisäksi varmasti joku muukin siellä kohauttelee kulmiaan, että taasko, ilman perhettäkö? Miten perhe pärjää, entä parisuhde? Kyllä, näin on ja kiitos hyvin. Maaliskuu tulee olemaan meidän perheen osalta suhteelisen kiireinen. Suunnitelmissa on järjestää kolmet synttärikemut, lähteä laskettelemaan Rukalle ja heti sen jälkeen Miika lähtee heti pariksi viikoksi ulkomaille työnsä puolesta.

Aurigonvalo työntyi tänä aamuna kauniisti sälekaihtimien välistä makkariin, miten virkistävä näky. Nyt on aika vaihtaa kuumeessa hikoillut lakanat puhtaisiin ja arvatkaapa mitä, me saadaan uusi sänky viikonloppuna! Oikein jännittää, että miltä se mahtaa näyttää ja miten totumme nykyistä sänkyämme puolta matalampaan uuteen sänkyyn?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 16.2.2016

  Wish you by all my heart you will recover soon!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Iita 16.2.2016

  Lähde hyvillä mielin reissuun. Minulla on myös mies ja lapsia, mutta ei se estä reissaamasta ystävien kanssa. Toki reissaan perheenikin kanssa, ja välillä miehen kanssa ihan kaksistaan. Mies myös tekee välillä reissuja kavereitten kanssa. Näin on hyvä.

  Vastaa
  • Maj 16.2.2016

   Mä lähden, te ootte parhaita <3

   Vastaa
 3. Lil 16.2.2016

  Oon kuullu vastaavasta kuumeilusta muuallakin, että taitaa olla ihan tauti kyseessä.
  Ja nauti omasta matkasta! Ei aina tarvii nyhjöttää perheen kanssa. :D

  Vastaa
  • Maj 16.2.2016

   Se olis paras vaihtoehto, pikatauti siis :) JA kiitos kannustavista sanoistasi <3

   Vastaa
 4. liisa 16.2.2016

  en halua sanoa pahalla, mutta on jo pitkään kuulostanut siltä että podet jonkin asteista masennusta..? mahtaako kotona mennä hyvin, kerta yövyt kavereilla ja tykkäät olla kaverin kaa matkoilla poissa kotoa? hämmentävää. toivon kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  Vastaa
  • Maj 16.2.2016

   Moikka Liisa! Mä avasin juuri tätä asiaa blogissa, että joo, on ollut vähän alavireinen syksy, mutta joulun jälkeen olo on helpottanut :) Tottakai mä yövyn kavereilla jos olen vaikkapa Helsingissä työkeikalla, joskus muutenkin ei siinä mitään sen ihmeellisempää. Tykkään myös olla kaverin kanssa matkoilla, viittasin juuri näihin asioihin tässä postauksessa. Kiitos kuitenkin huolenpidosta.

   Vastaa
 5. RR 16.2.2016

  Mun lapsilla oli samanlainen kuume, yhden päivän kummallaki 39 astetta ja seuraavana päivänä ei mitään..Ihme virus!

  Se on kumma, että harvemmin ihmetellään sitä jos isä on poissa kotoa pidemmän aikaa, ja just ku moni isä tekee reissutöitäkin ja on pidempiäkin aikoja pois kotoa.

  Kyllä lapsillakin on hyvä olla, kun vanhemmilla on, ja joskus tuommoset reissut ja ystävien kanssa oleilu on just sitä mielen vaalimista!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *