Nyt pääsette kurkkaamaan huoneeseen, jossa ei ole mitään esittelemisen arvoista, heh. Mun työhuone tarvitsisi kunnon makeoverin. Tämä huone oli muutossa juuri se mihin tungettiin kaikki ylimääräinen kama, joka ei muualle kelvannut. Työhuoneessa lojuu välillä imuri ja pyykkiteline, vierailta karu totuus piilotetaan painamalla ovi kiinni, todella näppärää?

Totuus on kuitenkin se, että mä vietän paljon aikaani tässä huoneessa, useana päivänä joka päivä istun pöytäkoneeni ääressä tekemässä hommia. Kyllä työympäristön toivoisi olevan inspiroiva ja miellyttävä, eikä mikään varastokoppi? Etenkin kun asiaan on suhteellisen helppo tehdä muutos.

Huoneessa on kiinteiden vaatekaappien lisäksi Ikean työpöytä, kaksi tuolia ja Ikean Malm-lipasto ja seinään nojaileva vieraspatja – that’s it. Jos laitan silmät kiinni, niin näen niiden tilalla esimerkiksi String hyllyjärjestelmästä koostuvan työpisteen ja siron vuodesohvan. Ihan ensimmäinen hankinta voisi olla myös kattovalaisin.

Oven painaminen kiinni on ihan hyvä vaihtoehto, etenkin näin viikonlopun kynnyksellä.
Onko teillä vastaavia ”häpeäpilkkuja” kodissanne? Ja hei, saa linkata vuodesohvia ja kattolamppuja, jos teillä on mielessä jotain :) Ihanaa viikonloppua kaikille, mä täällä jo odottelen mun vanhempia ja uutta sänkyä saapuvaksi.

-Maj

0 Comments

 1. Kuulostaa niin kovin tutulta! Meilläkin työhuone on se kodin häpeäpilkku. Pahinta on, että olen pariinkin otteeseen sitä koittanut siivota ja uudistaa, mutta aina päädytään samaan tilanteeseen… Mukavaa viikonloppua:-)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   Haha, eikä :D Haluaisin niin uskoa, että jos tämä työhuone olisi viihtyisämpi, niin romut ja pyykit eivät kertyisi tänne. Istun kuitenkin joka päivä täällä kopissani, eikä tuo pyykkikasa varsinaisesti inspiroi…

   Vastaa
 2. eevi 19.2.2016

  Meillä vierashuone on se mihin kerääntyy arkena se kaaos! Sinne sängylle on niin helppo mättää ne puhtaat pyykit mutta ei niin helppoa saada niitä sitten kaappeihin :D

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   No oot ihan oikeassa! Meillä tämä huone toimii myös vierashuoneena :)

   Vastaa
 3. Inkku 20.2.2016

  Ei tuo kyllä hirmu tylsältä ja sotkuselta näytä!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   No ei täällä nyt ihan älyttömän sotkuista ole, mutta ei kyllä viihtyisääkään.

   Vastaa
 4. Inika 21.2.2016

  Mistä noi mustat toimistotuolit on ostettu?

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   Helou! Tuolit ovat olleet kahdessa edellisessä asunnossamme keittiössä, myimme osan pois – taisivat siis alunperin olla ruokailuryhnän tuolit ja oltaiskohan me ostettu ne Askosta?

   Vastaa
 5. Siimapelle 21.2.2016

  Eikö teille sopisi Innovationin splitback-vuodesohva!? http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/vuodesohvat/splitback-vuodesohva

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   Moi! No joooo! Mä oon itseasiassa kattonut just tota :)

   Vastaa
   • Nanna 24.2.2016

    Mä katselin jossain vaiheessa myös tuota Innovationin vuodesohvaa, mutta budjettisyistä kallistuttiin kuitenkin IKEAn PS LÖVÅS -sohvaan http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S19874389/. Aika monessa vuodesohvassa vuodeleveys on tosi pieni, mutta tässä IKEAn sohvassa se on 160cm, vaikkei sohva itsessään iso olekaan. Sohva on superhelppo levittää/kasata ja jopa mun huonouninen isä nukkui siinä hyvin. Lisäksi päällisiä saa vaihdettua ja pestyä, ehdoton plussa meillä ;)

    Vastaa
 6. Jeni 22.2.2016

  http://www.jotex.fi/valaisimet/kattovalaisimet
  Jotexilla on kivoja :)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2016

   Kiitti vinkistä, mä käyn kurkkaamassa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *