muuto dots, betonipenkki, betonijakkara

Tältä näyttää nyt eteisessä tai eteiskäytävässä, kuinka vain. Muuton Dots -ripustimet on saatu seinään kiinni, vihdoinkin! Ne taitavat olla meillä enemmänkin koristeen roolissa, mutta voihan niihin väliaikaisesti heittää vaikka takin tai muun jutun jemmaan, nyt niistä roikkuu mun kamera ja hattu.

Betonipenkkejämme olette tainneet jo nähdä kyllästymiseen, ne kun aina siirtyvät tarpeen mukaan paikasta toiseen. Kaavailen betonipenkkien tilalle Artekin valkoista ritiläpenkkiä, mitä sanotte kävisikö se tuohon? Pidän kovasti yksinkertaisesta ritiläpenkistä, se käy tilaan kuin tilaan – jos vaikka jossain vaiheessa eteiseen tuleekin jotain muuta tai huvittaa muuttaa järjestystä. Kai se on alettava tässä säästölinjalle, että saadaan ostettua se, ennenkuin terassikelit tulevat ja nehän ovat tuota pikaa täällä, eikö niin?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 13.2.2016

  I like it really how your hallway looks with that flexible wardrobe!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Inkku 13.2.2016

  Napit on kivat ja Artek on ajaton ja tyylikäs.

  Vastaa
  • Maj 15.2.2016

   Kiitos, joo mä luulen kans, että ritiläpenkki on hyvä hankita, niin ajaton :)

   Vastaa
 3. sarinna 13.2.2016

  Miten olisi musta ritiläpenkki? Siinä olisi enemmän särmää. Makuasioita tietysti, mutta oma silmäni on vähän kyllästynyt valkoiseen sen pitkön valtakauden jälkeen.

  Vastaa
  • Maj 15.2.2016

   Niin mä ymmärrän, mutta meillä on kuitenkin olkkarissa (joka on yhteydessä eteiseen) musta nahkasohva, musta rahi sekä musta nojatuoli & tuoli, joten en itse kaipaa enempää mustaa :)

   Vastaa
 4. Lissu K 5.9.2016

  Artek sopii kyllä lähes kaikkien kotiin. Onhan betonipenkit melko raskaat. Hienosti muotoiltuja ja kekseliäitä elementtejä sisustukseen nuo dotsit:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *