Viime viikolla piipahdimme H&M Showroomilla ihastelemassa Studio S/S 2016 mallistoa. H&M Studio on särmikäs ja trendikäs, vaatteissa on aina jotain mielenkiintoista. Tämä mallisto näyttää huolettoman boheemilta, juuri sopivan rennolta istuakseen myös omaan tyyliini. Auringon haalistamat sävyt näyttävät näin talven jälkeen jotenkin todella uudelta. Itseäni ihastuttivat erityisesti kengät, biksut ja asusteet. Materiaaleina on käytetty mm. nahkaa, silkkiä ja puuvillaa.

Muutamat jutut jäivät pyörimään mieleen sen verran pahasti, että ne on kai pakko lähteä hakemaan malliston ilmaantuessa myymälöihin. Sääli, ettei Tampereelta pääse ostamaan tätä mallistoa, sillä se tulee myyntiin helmikuun lopussa vain valikoituihin H&M myymälöihin, Helsinkiin ja Turkuun.

Kurkatkaahan kuvista vielä kengät, aika herkkuja vai mitä?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *