…Bikineillä ja hellehepeneillä, ai että! Mun luottokamoihin kuuluu Crocsin varvassandaalit, jotka ovat olleet vuodesta toiseen käytössäni, eivät mene miksikään, Folli Follien aurinkolasit, mustat bikinit, kulahtanut aurinkohattu ja rantsumekko. Näillä kamoilla pärjää jo tosi pitkälle lomakohteessamme, mutta toki muutama muukin juttu tuli matkalaukkuun heitettyä. Hei arvaattekos jo mihin olemme matkalla Hennan kanssa?

Tänne blogiin pitäisi lomailustani huolimatta tupsahdella uusia postauksia, joita olen ajastellut teille, matkajuttuja tulee vasta jälkikäteen, luonnollisesti. Reissuamme voi seurailla kuitenkin Snapchatin ja Instagramin puolella -> @magicpoks

-Maj

0 Comments

 1. eevi 25.2.2016

  Siis onko nuo crocsin sandaalit? Onpa kivat:)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   No kyllä! Ne ovat olleet mulla kesäisin kovassa käytössä ja ainakin viidellä ulkomaanreissulla mukana – ja ovat vieläkin todella käyttökelpoiset :)

   Vastaa
 2. emmi 26.2.2016

  Hei! Mistä nuo biksut on? Kivannäköiset :)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Bikinit ovat Lindexiltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *