Kesästä asti mulla on ollut projektina uudistella kaikki meidän sisustustyynyt, mutta olen saanut hankittua vain kahteen tyynyyn uudet päälliset. Vielä olisi neljä olkkarin tyynyä ja yksi lastenhuoneen tyyny vailla uusia päällisiä. Olen muutamatkin kerran teettänyt Marimekolla tyynynpäällisiä heidän omista kankaistaan – ja olen kyllä ollut tyytyväinen palveluun. Kävin kurkkimassa Marimekon kankaita täällä, mitä sanotte olisikohan tuo Kasvu-kangas meille liian räväkkä? Ajattelin jokatapauksessa vielä suunnata myymälään tsekkaamaan valikoimaa mittojen kanssa.

tyynyt3

Näihin neljään tyynyyn pitäisi saada uudet päälliset, onko kenelläkään heittää idiksiä ilmoille?

marimekko_tyynyt1

Lastenhuoneessa on Marimekon kankaalla päällystetyt jättityynyt. Isot tyynyt ovat suosittuja leikeissä ja lasten majanrakennuspuuhissa. Usein tyynyt kulkeutuvat olkkariin lattialle, niiden päällä on hauska pötkötellä ja katsella telkkaria.

marimekkotyynyt2

Olkkarissa on pari pitkulaista tyynyä, kangas on nimeltään Tiiliskivi.

Lunta tulee tupruttaen, mutta huomaattekos, mulla on selkeesti jo kevättä rinnassa, koska sisustushommat alkavat kiinnostella. Olkkariin on ilmestynyt pöytä ja mattokin on tilauksessa. Aika kauan sisustusinsipiraationi onkin ollut hakusessa, huh!

-Maj

0 Comments

 1. Rena 2.2.2016

  Your cushions are so beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. jeni 2.2.2016

  Mä tilasin just täältä. Oli tullut kivoja kevätkuoseja! http://www.hm.com/fi/products/home/cushions
  H&M:lla on muutenkin kyl tosi hyvälaatuiset tyynynpäälliset ja tietty edulliset.

  Vastaa
 3. Johanna 2.2.2016

  Ei todellakaan ole liian räväkkä vaan mun mielestä näyttäis ainakin ihan teille sopivalta kankaalta. Täällä kans aurinko houkuttais sisustamaan. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *