Lupauduin ostamaan Rebekalle prinsessan puvun ennakkoon synttärilahjaksi. Hänen synttäreitään juhlitaan prinsessa-teemalla ja sankari itse haluaa ainakin olla rooliasussa. Kirjoitimme kutsuun, että vieraat voivat halutessaan pukeutua. Kävimme katselemassa asuja Toys ”R” Usissa ja tyttö päätyi pienten pohdintojen jälkeen kuitenkin tähän vihreään Helinäkeiju-asuun, hän nimittäin aikookin olla aikaisemmista suunnitelmista poiketen keijuprinsessa.

Allekirjoittaneella meinasi lähteä vähän lapasesta  ”Joo, kuuleppa, äiti laittaa sulle vähän vihreää silmämeikkiä ja tietty glitteriä…” Koitin hillitä itseni ja muistaa kyseessä olevan vasta 6-vuotissynttärit, ei penkkarit. No hei, mikä onkaan mahtavampaa kuin keijumekko valoilla, haloo? Ei mikään, paitsi miksihän mekon valot ovat siniset, eikä vihreät? No pikkuseikka, ei mulla vaan pienenä tämmösiä ollut.

Pakko vinkata muillekin prinsessojen ja keijukaisten äideille: tämä ja monet muut ihanan kimaltelevat asut olivat Toys ”R” Us -myymälässä puoleen hintaan, hinnaksi jäi keijuihanuudelle 20 euroa, ei mielestäni kovin paha? Nämä mekot eivät ole ehkä mitään maailman laadukkaimpia, mutta vastaavat ovat ainakin meidän lasten leikeissä ihan ok:sti kestäneet.

-Maj

0 Comments

 1. Heidi 29.2.2016

  Kiitos vinkistä! Olisi juuri prinsessapuvun tarvetta meidän tytön synttärijuhlille!

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Mahtava juttu, jos tästä oli hyötyä sulle :*

   Vastaa
 2. R 2.3.2016

  Meillä on tytsyllä samanlainen mekko.. Menee niin juhla-, arki- kuin yöasustakin nykyään, melkoinen keijukausi käynnissä meinaan.

  Selasin äsken Piruetin (Tamperelainen voimsiteluvaatevalmistaja) nettikauppaa ja tutunnäköiset kasvot tuli vastaan – onko Viivi Piruetin mallina noissa monissa lastenmalliston kuvissa? :)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Haha, tmonikäyttöinen mekko, sanoisinko? :D Ja jep, Viivihän se siellä <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *