Pukeutumiseni on vähän jumittanut, en ole käynyt hirveästi missään, niin ei ole tarvinnut mietiskellä asujakaan. Olen viihtynyt rennosti kotivaatetuksessa tai kipaissut kauppaan treenitrikoissa. Tällä viikolla vedin tosin kauluspaitaa päälleni tiistai-iltana, kun olimme Food Club Bloggers jengin kanssa syömässä Ravintola C:ssä.

Ilmat ovat olleet vaihteeksi vähän leudompia, joten olen rohkaistunut kaivamaan kaapista  repaleiset (lempi)farkkuni kehiin. Vaalea, pitkä neule ja liian ohut villakangastakki ovat olleet myös tehokäytössä tällä viikolla, ne ovat olleet sellainen vakkarikombo, kun en ole tosiaan jaksanut pähkäillä vaatetusta sen kummemin.

Huivi – Selected Femme
Takki ja neule – Vila
Farkut – Zara
Kengät – Selected Femme

Tekisi mieli vetäistä samat kamat päälle huomenna kun lähdemme piipahtamaan Turussa – mutta kai sitä on jo keksittävä jotain muuta :D Jään usein jumittamaan yhteen tiettyyn yhdistelmään, kunnes kyllästyn siihen ihan kokonaan. Eikös tämä asu näytäkin aika mukavan helpolta – ja tietty rennolta?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 6.2.2016

  I really like your look with the elegant coat in the winter Wonderland.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. sarinna 7.2.2016

  Kaunis, simppeli asu.

  Vastaa
  • Maj 8.2.2016

   Kiitos Sarianna, toi takki on mun lemppari :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *