Vähän meinaavat nämä mun talviasut olla tylsähköjä, ilman takkia ja huivia ei vaan tarkene. Harmittaa kun pari tämän talven vakkarijuttuani, mm. Elvinen pikkumusta ja culotteshaalari ovat jääneet kokonaan kuvaamatta blogiin. No, tätä tämä nyt tovin on, ennenkuin aurinko alkaa taas lämmittää ja päästään fiilistelemään kevätjuttuja.

Blogiani seuranneet ovat ehkä tässä vuosien mittaan huomanneet minun viihtyyvän parhaiten mustissa alaosissa? Pari kertaa olen repäissyt ja pukenut jalkaani siniset farkut, joille itseasiassa lämpenen koko ajan vaan enemmän. Vaihtelunhaluisena tai jossain ihmeen mielenhäiriössä menin ja ostin vaaleat farkut, joita olen innostuneena käyttänyt jo muutamankin kerran.

Takki, paita ja farkut – Zara
Laukku – Furla
Kengät – Selected Femme

Nopean kuvaushetken jälkeen sainkin hyvästellä kiharani, sen verran lunta kuitenkin tuprutteli. No, mitä te sanotte, vaaleat pöksyt, yes or no? Kokeilin muuten tosi kivan näköisiä puhtaan valkoisia culotteshousuja, mutta ei, ne ei missään nimessä toimineet mulla, huh!

-Maj

0 Comments

  1. inkeri 23.2.2016

    Taitaa olla kevättä rinnassa:) Nätit housut!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *