Culottes-trendin tehdessä tuloaan ajattelin, että kyseiset pöksyt eivät kyllä ikinä tule rantautumaan omaan vaatekaappini. Harvoin olen niin ehdoton, mutta ajattelin culottes-mittaisten housujen olevan maailman epäimartelevin vaatekappale. En varmaan tähänkään päivään mennessä olisi innostunut polvimittaisesta housuhameesta, ellei ystäväni olisi painostanut kokeilemaan Zarassa tätä kuvien haalaria.

Haalari on niin helppo, ihan kuin mekkokin, eipä tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. Tällä mustalla haalarilla kahlasin monet talven juhlat läpi ja pidän siitä vieläkin todella paljon. Harmittelin jo aikaisemmin, että en saanut tätä ikuistettua koskaan blogin puolelle, mutta nyt sain asian korjattua.

Aurinkolasit – Fendi
Haalari – Zara
Kengät – Michael Kors *Hennalta lainattu

Nyt kun lämpenin, niin voisin hamstrata culottes-pöksyjä kaapit pullolleen, niin rento, mukava ja hauska vaatekappale. Mitäs te sanotte culottes-mitalle, yes or no? Tai mitä pidätte tästä asusta? Olen vähän jännittyneenä kuvissa, koska meidän käskettiin olla varuillamme touhutessamme tuossa sillalla, koska siinä oli juuri hetkeä aikaisemmin liikuskellut ”hirmulisko” ;)

-Maj

0 Comments

 1. Ihana jumpsuit! Jotain tuollaista voisin itsekin hyvin käyttää. En ole pahemmin ajatuksia culottes-pöksyille uhrannut, mutta just juhla-asuun sopisivat kyllä hyvin! Ja näin midihameiden ystävälle ei tuo ero niiden ja culottes-housujen välillä olisi edes niin suuri…

  Vastaa
  • Maj 7.3.2016

   No niinpä, sitäpaitsi nuo on ihan mielettömän mukavat päällä :)

   Vastaa
 2. Sara. 5.3.2016

  Heh no kieltämättä, mun luin tuon otsikon, ajattelin eka voi luoja… Culottesit siis yleensä mielessäni ihan viho viimeinen vaatekappale. Mutta oikeassa olet: tuo haalari on ihan supekiva ja sopii sinulle hyvin :))

  Vastaa
  • Maj 7.3.2016

   Haha, ihanan rehellinen Sara :D Tuo lahkeen mitta tekee mun mielestä haalarista vähän mielenkiintoisemman – ja onhan se tosiaan aika mukava päällä :)

   Vastaa
 3. Amaalia 5.3.2016

  Siis miten ihmeessä asustat ton haalarin talveen? Korkosaapikkaat ja sukkikset vai mitä? Matalilla tai nilkkamittaisilla kengillä näyttänee todella hassulta. Pitkä takki?

  Vastaa
  • Maj 7.3.2016

   Jep, mulla on ollut sen kanssa aina pitkä takki ja ulkona piikkikorolliset nilkkurit, jotka olen vaihtanut heti avokkaisiin sisällä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *