Kauluspaidat ovat vasta hiljattain hiipineet vaatekaappiini, aikaisemmin tunsin oloni jotenkin todella viralliseksi rennossakin kauluspaidassa. Asukriisin yllättäessä ei voi mennä kauheasti metsään, jos nappaa kaapista päälle valkoisen kauluspaidan (oma liuhuke-versioni on COSilta) ja heittää jalkaan skarpit arkikorot. Näissä viime marraskuussa otetuissa kuvissa mulla oli aika samanlainen asu, mutta kuitenkin silti vähän eri vibat?

Vanha meikkikikka toimii myös kiireessä: saat väsyneistä silmistä huomion pois punaamalla huulet. Näissä vaatteissa + meikissä mulla oli kyllä kieltämättä jotenkin todella aikuinen fiilis, en yleensä käytä arjessa vahvaa huulimeikkiä, mutta vaihtelu aina virkistää.

Paita – COS
Neuletakki – Second Female (Dots)
Kaulakoru -Lahja ystävältä
Housut – Dr.Denim
Kengät – Samsoe & Samsoe (Inch)

Ja tuota pitkää villatakkia on tullut hehkutettua monet kerrat, mutta kerta kiellon päälle: se on juuri niin pehmoinen ja mukava, kuin miltä se näyttääkin. Palaan vielä eilisen fiiliksiin illalla :*

-Maj

0 Comments

 1. Rena 9.3.2016

  Very cool your look with the long cardigan!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inkkari 9.3.2016

  Ihana kun nuot pitkät villatakit ovat tulleet jälleen.

  Vastaa
 3. Anna-Mari 9.3.2016

  Näytät tosi kauniilta! :)

  Vastaa
 4. Eve 9.3.2016

  AIvan ihana asu! :) Pakko kyllä kysyä, että miten pidät takkia nuiden pitkien neuleiden kanssa? Itseä jotenkin häirittee, kun se vilkkuu takin alta niin pitkänä, siksi nämä pitkät neuleet ovat jääneet kaappiin nyt talvella :D niin tyhmää kun se onkin….

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *