Olen tosi huono käyttämään koruja, vaikka ihailenkin niitä muilla. Ystäväni Henna osaa yhdistellä tyylikkään yksinkertaisia koruja kauniisti erilaisiin asuihin. Henna on ilmeisesti huomannut minun koruttomuuteni, sillä hän on kartuttanut koruvarastoani useammallakin ihanalla killuttimella. Lempparini on hänen suunnittelemansa ear cuff -mallinen hopeakorvakoru. Olen saanut Hennalta myös tässä postauksessa näkyvät korut. Fendin aurinkolasit ostin lentokentältä, kun olimme lähdössä Krabille.

Hennan kanssa ihastumme usein samanlaisiin juttuihin, mutta ystäväni on ehdottomasti paljon minua naisellisempi pukeutuja. Häneltä saan usein puhelimeeni viestejä, joissa on inspiskuvia tyyliin ”tämä näyttäisi niin hyvltä sun päällä”. Me molemmat hamstraamme takkeja ja panostamme aurinkolaseihin. Vaatekaapeistamme löytyy valehtelematta kymmeniä samanlaisia vaatteita. Olisipa joskus hauska saada ihan vapaat kädet Hennan stailaamiseen ja tietysti myös päinvastoin. Mitäköhän ystäväni suunnittelisi varalleni, saattaisin saada ripauksen tyttömäisyyttä tyyliini?

-Maj

0 Comments

 1. M 22.3.2016

  Mä ostin tässä juuri kaks uutta kevät/syystakkia, lyhyen ja piitkän mallin. :) Mutta entisestä onkin aikaa melkeen kymmenen vuotta eli olihan se aika jo uusia pari ostaa, kun löyty kivoja. :)

  Vastaa
  • Maj 24.3.2016

   Meinasin juuri kirjoittaa, että mä en olekaan ostanut yhtään kevättakkia tänä vuonna, mutta se vaaleanpunainen bomber varmaan lasketaan takiksi :P

   Vastaa
 2. inkkari 22.3.2016

  Makeet lasit!

  Vastaa
  • Maj 24.3.2016

   Thänks 8)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *