Miksi aina lounaspaikkaa miettiessä pää lyö tyhjää? Haastetta tulee entisestään, jos kamun ei syö sushia kanssa makumieltymykset eivät mene ihan yksiin. Ystäväni on muuttanut hiljattain tänne Tampereelle ja keksin viedä hänet Bistro Naapuriin lounaalle.

Tuomiokirkonkadulta, ihan siitä Stockan takaa, löytyy viihtyisä lounaspaikka Bistro Naapuri, jossa on lounassalaatin lisäksi tarjolla paljon muutakin; keittoja, tuorepuristettuja mehuja, smoothieita ja raakaherkkuja. Valikoimissa on myös luomuolutta sekä -viiniä ja Johan & Nyströmin kahvin saa halutessaan kauramaidolla. Bistron kanssa saman katon alta löytyy myös Putiikki Rannalla, vaateliike Minzi ja antiikkiliike Anna-Stiina. Lounasreissulle saattaa siis yllättäen tulla vähän enemmänkin hintaa ;)

Salaattiin saa valita haluamansa raaka-aineet ja neljän täytteen salaatille tulee hintaa kohtuulliset 9,50 e. Bistro Naapurin Facebook-sivuilta löytyy herkulliselta kuulostava viikon keittolista. Itse olen aina päätynyt ottamaan salaattia – tai kahvia, mutta ensi kerralla on varmaan pakko maistaa keittoa!

Bistro Naapuri
Tuomikirkonkatu 24
ma – pe 9-19
la 10-17

Lisää lounasvinkkejä löytyy tuolta sivun alalaidasta lounas-tägin alta!

-Maj

0 Comments

  1. Riikka 7.4.2016

    Ja naapurin mehut on ihan mielettömän hyviä! Mun ystävä testasi tuon detox-mehun ja se oli tosi hyvä :-)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *