Meikkipussissani sekä käsilaukussani majailee eräs tavaramerkikseni muodostunut huulituote, josta haluan teillekin vinkata: Burt & Bees -huulikiilto. Huulikiilto on niin kosteuttava ja hoitava, että se korvaa jopa huulirasvan. Ystäväni ovat tätä kiiltoa ihastelleet ja sävyn perään on kyselty usemmankin kerran täällä blogissa ja Snapchatissa.

burt & bees

Tutustuin Burt & Beesin huulikiiltoihin aivan sattumalta, ensimmäinen tuubini paljastui muistaakseni LivBoxin uumenista. Sen jälkeen olen ostanut kiiltoja Kicksistä – ja kun en niitä enää sieltä löytänyt meinasin joutua paniikkiin. Ystäväni Ida tiesi tästä riippuvuudestani ja tilaili verkkokaupasta vuoden satsin kiiltoja minulla lahjaksi. Uusimpien tietojeni mukaan Burt & Beesin kiiltoja myydään verkkokauppojen lisäksi ainakin Stockmannilla.

luonnollinen huulikiilto

Oma lempparisävyni on nimeltään Rouge Timide (020), joka antaa vähän sävyä, mutta on kuitenkin aika luonnollisen värinen huulilla. Burt & Beesin kiillot ovat 100% luonnollisia ja sisältävät mm. aprikoosinsiemenvahaa ja auringonkukkaöljyä. Kiilto ei ole yhtään liimamainen tai tahmea, vaan kosteuttava, pehmeän tuntuinen ja kiiltelee huulilla kauniisti. Tässä kuvassa minulla on sitä ihan kevyesti huulillani. Pystyn käyttämään tätä huulikiiltoa myös talvella, silloinkin kun huulet ovat kuivimmillaan.

luonnollinen huulikiilto

Burt & Beesiltä löytyy iso liuta muitakin luonnollisia kauneudenhoitotuotteita, joista tunnetuin taitaa olla huulivoide, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1991. Mä en ole ehtinyt vielä tutustua brändin muihin tuotteisiin, mutta tarkoitus kyllä olisi, koska huulikiilto on niin vakuuttava tuote!

-Maj

0 Comments

  1. Honnaw 25.3.2016

    Burt & beesiä myydään muistaakseni ainakin bangerheadilla! On muuten tosi laadukkaita rasvojakin näillä 8)

    Vastaa
  2. Milla 25.3.2016

    Täytynee testata. Kiitti vinkistä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *