Maanantain puolellehan tämä odotetusti meni, en vain millään ehtinyt aikaisemmin koneen ääreen. Tänään, tai no sunnuntaina (mun vuorokausi ei vaihdu ennen yöunia) on ollut kaikenlaista pientä säätöä, olen varmaan viisi kertaa hypännyt auton rattiin ja lähtenyt hoitamaan ”vielä yhtä asiaa.” Huomenna meidän perheen olisi tarkoitus päästä lähtemään lomanviettoon.

No mutta, kerroinkin jo vähän viikonlopusta, siskoni perheineen ajelivat pohjoisesta tänne Tampereella perjantai-iltana. Neljä eloisaa lasta takasivat sopivasti vilskettä taloon. Vieraitamme kiinnosteli shoppailu, eikä pikkuväkeä tarvinut erityisesti houkutella Funparkiin, joten päädyimme lauantaina suuntaamaan porukalla Ideaparkiin. Tosin ennen sitä ehditiin leikkiä, koristella pajunoksia, ulkoilla ja syödä lounasta, aikainen lintu madon jne… Ideaparkin jälkeen lähdettiin vielä (viimeisillä voimillamme) syömään keskustaan ja tsiigailemaan maisemia Tornihotellin ylimmästä kerroksesta.

Siskoni miehen nuorempi tyttö, Nella on Rebekkaa vuoden vanhempi ja he olivat koko kyläilyn ajan kuin paita ja peppu. Tytöt tekevät kaiken yhdessä ja liikuskelevat kaikkialle käsikädessä, tytöille ei tullut mistään riitaa. Tänä aamuna löysin alunperin yläsängyssä nukkuvan Rebekan lattialta täydestä unesta, hän kun oli halunnut ystävänsä viereen.

Samuel palvoo 6-luokkalaista Nooraa, joka jaksaa touhuta pienemmän kanssa tosi kärsivällisesti.

Meidän lapsilla ei ole serkkuja, joten olemme onnekaita, kun  elämäämme tuli nämä siskoni lainalapset, serkkupuoleksiko heitä sitten kutsuttaisiin? Mietimme yhdessä, että lapset ovat tosi kiintyneitä toisiinsa ja heistä on tullut nopeasti tosi läheisiä, mikä on vaan toki aivan ihana asia – ja rikkaus ihan meille kaikille.

Tämä on kyllä tytöiltä niin mietitty poseeraus, hahah!

Olen tosi onnellinen näistä kahdesta tytöstä – ja tietenkin myös meidän lapset ovat. He suunnittelivat jo seuraavaa tapaamista, taitaa olla meidän porukan vuoro lähteä pohjoiseen seuraavaksi, ainakin viimeistään kesällä sitten.

-Maj

0 Comments

 1. Petra 21.3.2016

  <3 kiitos vielä ihanasta viikonlopusta <3

  Vastaa
  • Maj 21.3.2016

   Kiitos teille, ihan liian harvoin nähdään <3

   Vastaa
 2. Terttu 25.3.2016

  Hei, onko tuo teidän valkoinen ruokapöytä Ikean bjursta tms? :) Oli tai ei ollut, niin miten pinta on teillä kestänyt lapsiperheessä… Itse mietin valkoisen pöydän hommaamista, mutta en tiedä onko se aivan floppi lapsiperheessä ja varsinkin kun olen suht tarkka tyyppi… heh. :)

  Vastaa
 3. Ande 26.3.2016

  No miksei ihan vaan serkku? Tarvitseeko sitä eritellä että kuka on oikeasti syntynyt sukuun ja kuka ei. Vanhemmat näyttää mallia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *