krabikeittomuovituolipaikatOLYMPUS DIGITAL CAMERAkrabi peace lagunaRailey view pointpodapalmupuu huojuu

Krabin kuviin on ihana palata näin kevättä odotellessa, täällä odotellaan jo sandaalikelejä, todellakin! Juuri nyt niistä ei ole tietoaaan, sillä me ollaan parhaillaan täällä Rukalla, istuskelen kahvikupponen kädessäni ja katselen lumen tippumista taivaalta, itseasiassa lumisade on ihan hilkulla muuttua rännäksi. Tänä vuonna ei saatu nauttia aurinkoisista laskettelukeleistä, mutta eipä se meininkiä ole hidastanut. Pikkuväki on ihan tosissaan opetellut laskettelemaan ja rinnepäivien jälkeen päiväunet ovat tehneet kaikille poikaa. Viikko on hujahtanut hurjaa kyytiä, enää pari päivää lomaa jäljellä.

Helpotusta toivottomaan kesän kaipuuseeni tuo vähän jo seuraava reissu, enää reipas kuukausi, niin saan kaivella koko perheen rantsuhepenet varaston uumenista. Sitä ennen kalenterini on sen verran täynnä, että en varsinaisesti ehdi päiviä laskemaan, mikä kyllä sopii mulle paremmin kuin loistavasti. Miika lähtee heti kotiin palattuamme (tiistaina) pariksi viikoksi työreissuun, me saadaan lasten ja Tepon kanssa handalta arkea hetken neljästään.

-Maj

0 Comments

  1. OutiJuuu 27.3.2016

    Wau! Me ollaan oltu samassa hotellissa kuin te. Me oltiin lokakuussa kaksi ihanaa viikkoa! Mitäs tykkäsitte hotellista?
    Terv. OutiJuuu :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *