*Kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa

Lindexiltä on tullut uusi, todella päheä lastenvaatemallisto, ”Hello Africa”, joka on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa suoraan Afrikan luonnosta. Mallistossa on käytetty murrettuja värejä ja se on kokonaisuudessaan hyvin rento ja leikkisä – erittäin cool.

Oma huomioni kiinnittyi heti ensimmäisenä tämän kevään muotivaatteeseen, bomber-takkiin, joita tästä mallistosta löytyy useampia erilaisia. Alaosista löytyy myös valinnanvaraa, väljissä collegehousuissa seikkailevat hauskat eläimet. Uskon näiden Hello Africa -malliston vaatteiden olevan niin lasten, kuin äidinkin mieleen – tai ainakin näin meidän perheessä oli. Vaatteistaan tarkka tyttäreni näytti vihreää valoa näille, vähän hän jäi vielä haikailemaan kullanhohtoisen, sisäkäyttöön tarkoitetun bomberin perään.

lindex lastenvaatteet

Samuelilla on todella miellyttävän tuntuinen ohuesta puuvillasta tehty hupullinen paita, jossa seikkailee kirahvit.

lindex lapset

Molemmilla lapsilla on päällä topatut bombertakit, 29,95 euroa. Rebelle kiepsutin huivin pään ympärille, mutta toki sitä voi käyttää ihan normaaliin tapaankin. Malliston repusta oltiin myös aika innostuneita, sen sisältä löytyi mm. Samuelin tärkeät työkalut ja Rebekan Pet Shopit.

Mitä te tykkätte näistä lapsille valitsemistani asukokonaisuuksista? Lindexin Hello Africa -malliston vaatteet ovat hetki sitten saapuneet myymälöihin ja verkkokaupan valikoimiin. Ehkäpä joku teistäkin on ihastunut tähän mallistoon? Magicpoksin lukijoina saatte -20 % alennusta yhdestä Lindexin verkkokaupan lasten tuotteesta. Koodi on: LINDEX20 ja se on voimassa 27.3.2016 asti.

-Maj

0 Comments

 1. Mari 15.3.2016

  Todella makeat stailaukset, varsinkin Rebekan stailaus on upea!! Vaikka olen Lindexillä töissä niin tämä mallisto sai innostumaan normaalia enemmän ja omalle pojalleni kelpuuttaisin melkein kaikki tuotteet :) Collegehousut varsinkin ovat huiput ja reppua ihastelen aina kun ohi kävelen :).

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   Moikka Mari! Kiitoksia, mä olen ihan samoilla linjoilla sun kanssa, asuja miettiessä iski valinnanvaikeus, niin moni tämän malliston vaate miellytty omaa silmää ja lapsetkin tykkäsivät- Rebekalla olisi ollut ihana myös se musta haalari! Ja tuo reppu on kyllä söpö!

   Vastaa
 2. Inkkari 15.3.2016

  Nättejä malleja ja vaatteita, eikä tosiaankaan hintavia.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   Kiva kun tykkäsit, Lindexin vaatteissa on kyllä hyvä hintalaatusuhde :)

   Vastaa
 3. Päivi 15.3.2016

  Ihania vaatteita ja malleja! Ovatko Samuelin housut myös kyseistä mallistoa?

  Vastaa
 4. Jenni New life 16.3.2016

  Ihanat! Molemmat on niin cool :)
  Mä katselin kans yks päivä lastenosastolla tuota vaaleanpunaista bomberia ja harmittelin kun ei löydy tarpeeks isoa kokoa mulle (ja siis kyllä, ostan itselleni lastenvaatteita välillä :D).

  Vastaa
  • Maj 18.3.2016

   Moi Jensba! NO höh, 116 cm oli ainakin Koskarin Lindexin suurin jäljellä oleva koko, mäkin tsekkasin nimittäin, haha :D

   Vastaa
 5. Milla 16.3.2016

  Ihanat stailaukset ja huippukivoja vaatteita. Ei muutaku Lindexiin shoppaileen ;)

  Vastaa
  • Maj 18.3.2016

   No kiitos! Mä veikkaan, että tämä mallisto myy, vaatteet ovat niin superkivoja! Pisteitä Lindexille myös siitä, että pojillekin on tarjolla hauskoja printtejä yms.

   Vastaa
 6. Henna 18.3.2016

  Eikä, ihana tuo reppu! Voisin ostaa itselleni :D En vain löytänyt verkkokaupasta :O

  Vastaa
  • Maj 18.3.2016

   Moikka Henna! Mäkin kävin etsimässä verkkokaupasta reppua tuloksetta, oliskohan se myyty jo loppuun?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *