Siskoni miehineen ja tämän lapsineen köristelivät tänne meille viikonlopun viettoon. Juhlitaan samalla lasten synttäreitä, omia synttäreitä, pääsiäistä ja uuttavuotta – sillä me nähdään nykyään liian harvoin. Päätin siis vielä kerran solmia paprupallot katonrajaan ja virittää kirjainviirin toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Samalla mietin, mitä kivaa tekemistä keksisin neljälle vähän eri ikäiselle lapselle? Veikkaan tyttöjen ainakin kiinnostuvan askarteluhommista. Siskoni Petran miehen vanhempi tytär, Noora, on tosi taitava väkertelemään koruja ja askartelemaan. Samppa on muuten ihan hulluna Nooraan ja itseasiassa molemmat lapset ovat odottaneet kovasti viikonloppuvieraita, yökyläily puolin ja toisin on aivan huippujuttu heidän mielestään :)

paperipallot

Ohjelmassa on  ainakin vitsojen koristelua, mutta ehkä myös meidän vieraat haluavat pyörähtää kaupoilla ja suunnitelmissa on käydä ulkona syömässä.

Otin jo muutamia pääsiäiskoristeita esille, vaikka me lähdetäänkin ensi viikolla reissuun. Mun äiti on antanut meille nuo jättimäiset kukot, joita on muuten kiva säilytellä 360 päivää vuodesta jossain kaapissa. Ja onhan ne vähän rumatkin (sori äiti) mutta ne vaan kuuluvat pääsiäiseen, aion säilyttää jniitä a pitää perinteitä yllä hamaan loppuun saakka.

Miten mulla oikeesti on jopa pääsiäisserviettejä, en kestä! :D No, ne voidaan ehkä käyttää viikonloppuna pois!

Ylihuomenna on palmusunnuntai, joten ovikello saattaa kilahdella tiuhaan tahtiin, muistakaa varata herkkuja virpojille :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *