Täällä on ollut synttärijärjestelyt koko päivän käynnissä, ystäväni Eve on ollut iltapäivän jeesimässä kakun kanssa, saatiin herkut valmiiksi, mutta siivoukset on vielä pahasti kesken. Huomenna on juhlapäivä, kun kuopuksemme täyttää neljä vuotta. Meille tupsahtaa kourallinen – tai parikin, Sampan ystäviä Planes-kekkereille. En lähtenyt juhlahumuun messiin ihan jenkkimeiningillä, vaan koristelut hoituvat jo olemassa olevilla jutuilla ja teemaan sopivilla kertsiastioilla.

Parina edellisenä vuotena ollaan juhlittu suhteellisen suurella mittakaavalla lapsien yhteissynttäreitä, ollaan vuokrattu tila ja pyydetty kaikki kamut & sukulaiset paikalle. Nyt mennään vähän maltillisemmalla linjalla, molemmat saavat omat bileet, jonne kutsuvat parhaat kaverinsa. Yhtenä päivänä pyydetään sitten isovanhemmat ja kummit kahvittelemaan.

Tässä ehkä tyyliin toinen koskaan jakamani DIY-vinkki: lelulaatikoista löytyvät lentsikat lentelemään siiman avulla vaikka juurikin valaisemesta, hyllystä tai miksei ihan katostakin.

Kavereille lähtee matkaan myös pienet yllärikassit, oli muuten vaikea löytää mitään lentskari-aiheista sälää, mutta ehkä autotkin kelpaa. Ohjelmanumerot on valmiina, lentskarit liitelevät keittiössä ja kakku tärisee jo jääkaapissa. En tiedä kuinka aikaisin sitä pitäisi herätä, jos meinaamme viedä pojalle lahjan sänkyyn, ehkä 6.30? Apua!

-Maj

0 Comments

 1. Inkku 5.3.2016

  Ihana S!

  Vastaa
  • Maj 7.3.2016

   Suukkoja!

   Vastaa
 2. 18v 5.3.2016

  Mahtava idea toi roikkuvat lentsikat -juttu :D pitää kokeilla omankin mukulan huoneessa.

  Vastaa
  • Maj 7.3.2016

   Kiitti, ”lentskarihimmeli” on helppo ja edullinen koriste :) Meidän sankari vaan halusi lentsikat takaisin leikkeihin heti juhlien jälkeen – joten tämä ei ollut kovin pitkäaikainen viritelmä!

   Vastaa
 3. Suvi 13.4.2016

  Ihania juttuja synttäreille, kiitos vinkeistä!
  Saanko kysyä vielä, että millaista ohjelmaa järjestitte lapsille lentsikkateemalla – vinkkejä kaivataan:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *