Rebekan 6-vuotissynttäreitä juhlittiin perjantai-iltana, partyihin osallistui yhteensä 11 pientä juhlijaa, kaksi rohkeaa prinssiäkin ilmestyi paikalle. Rebekka halusi kutsua parin pitkäaikaisen ystävän lisäksi kamuja päiväkodista ja naapurista. Neiti toivoi prinsessasynttäreitä ja hän sai haluamansa. Tarjoilut olivat lähestulkoon samat kuin Samuelin lentsikkasynttäreillä, tehtiin kaikki itse. Oltiin varauduttu jätskibuffettiin, mutta se tavallaan unohtui siinä kaikessa hässäkässä.

Juhlissa vieraili superihastuttava Lumikki, jolla oli juuri sopivasti ohjelmaa valmiiksi mietittynä: prinsessavisaa ja kasvomaalausta. Lapset lähtivät ihan täysillä mukaan Lumikin juttuihin ja pakko sanoa, että hän pysyi roolissaan loppuun saakka ja oli kyllä todella hyvä lasten kanssa – hänen läsnäolo jätti myös meille vanhemmille enemmän aikaa keskittyä tarjoiluiden ym. järjestelemiseen.

Teemaväri oli tietty vaaleanpunainen, yllättävää kyllä, kaikki se pinkkihöttö oli mun mielestä vaan ihanaa, kai mussakin heräsi sisäinen prinsessa vielä näin vanhoilla päivillä :”D

minimuffinsitprinsessafiguurit

Kertsit napatiin mukaan marketista ja nuo paperipallot tilasin täältä, niitä tulee varmasti käytettyä jossain vielä myöhemminkin.

Rebekka oli jo muutama viikko sitten valinnut itselleen Helinä Keijun asun ja Lumikki laittoi hänelle toiveiden mukaisen kampauksen, juuri samanlaisen kuin oikealla Helinällä.

juhlaprinsessa

Juhlaprinsessalla eli Lumikilla oli omat kasvomaalit ja muut systeemit mukana. Rebekka sai häneltä myös pienen lahjan ja kirjeen.

Kuvassa Lumikki ja yksi erittäinen onnellinen pikkutyttö. Hän ei halunnut illalla pestä kasvomaalauksia pois ja hiuksetkin piti jättää nutturalle. Epäiltiin, että valkki vähän painaisi päätä, mutta hän vakuutti voivansa nukkua vaikka koko yön kyljellään, voi toista.

Pienet prinsessat olivat kyllä huumassa kasvomaalauksista – Elsan huurteiset kuviot taisivat olla kaikista suosituimpia. Juhlaprinsessan Facebook-sivuilta löytyy hinnasto ja muuta infoa.

Pakko todeta jälleen kerran, että kyllä kannatti, juhlien järjetäminen lapsille on kaikista ihaninta ja niin palkitsevaa. Rebekka oli niin liikuttavan onnellinen, melkein äidille tuli tippa linssiin <3

-Maj

0 Comments

 1. Ulla 13.3.2016

  Ihanat juhlat teillä ollut!! Ja mahtava idea tuo lumikki. Mä oon just se äiti joka liikuttuu ihan kyyneliin asti omien lasten kaverisynttäreillä.Jotenkin se toisen onnellisuus ja ilo kavereista on niin suloista.

  Vastaa
 2. jensku 13.3.2016

  Wau, mikä moniosaaja-Lumikki :)

  Vastaa
  • Maj 23.3.2016

   Todellakin! Nykyään Juhlaprinsessa voi saapua myös jääkuningattarena mestoille :)

   Vastaa
 3. Milla 13.3.2016

  Ihana <3

  Vastaa
 4. eva 13.3.2016

  heei toi lumikkihan on se sun kampaaja :)

  Vastaa
  • Maj 13.3.2016

   :””””O Se on Lumikki!

   Vastaa
 5. Einari Epätietoinen 23.3.2016

  Hmm.. Mielenkiinnosta kysyn, että tuliko tämä lumikki pelkästään kiitosten ja somenäkyvyyden voimin? Postaus nimittäin ainakin vaikutti siltä. Selailin mielenkiinnosta aiempiakin postauksiasi läpi, eikä niissäkään ollut merkintöjä blogiyhteistyöstä, vaikka ammattibloggariksi itsesi mainitsetkin.

  Vastaa
  • Maj 23.3.2016

   Ihme vihjailuja! Mun yhteistyöpostaukset on merkitty aina *yhteistyössä x kanssa. Ja itseasiassa Juhlaprinsessa on mun kaveri ja hän kyseli, että voiko hän tulla treenaamaan Rebekan synttäreille – ihan vaan kakkupalkalla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *