Mun naistenpäivä sisälsi ripauksen luksusta, sillä sain herätä aamulla kaikessa rauhassa hotellin pehmeistä lakanoista. Sain kutsun tulla vierailulle Radisson Blu Plaza Helsinkiin vähän fiilistelemään ennakkoon hotellin palveluista, sillä pian saamme nauttia samasta konseptista täällä Tampereellakin, kun hotelli Tammerista tulee osa Radisson Blu -hotelliketjua.

Illalla kävin kylvyssä ja lueskelin kirjaa, menin ajoissa nukkumaan koska olimme naistenpäivänä Idan kanssa Every Day Mineralsin tiimoilta töissä Kampin Ruohonjuuressa. Vierailu hotellissa tuli siis itselleni juuri täydelliseen ajankohtaan.

Aamulla laitoin kellon tuntia aikaisemmin herättämään – ihan vain siksi, että sain torkuttaa ja köllötelllä vähän pidempään sängyssä. Plazassa on tarjolla Super Breakfast -aamiainen, joka tarkoittaa mm. tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita. Appelsiinimehun voi halutessaan puristaa itse ja tiskiltä voi tilata haluamillaan täytteillä maistuvaa munakasta tai vohvelia. Aamupalalla kaikille naisille ojennettiin ruusut, mielestäni aika ihanasti mietitty.

Mulle tuotiin huoneeseen myös jalkahierontalaite – en tiennytkään, että respaan soittamalla saa tilattua veloituksetta erilaisia hierontalaitteita tai vaikka jumppavälineitä, mitä ihmettä? Hektisen työpäivän tai miksei vaikka shoppailupäivän päätteksi kylpy ja jalkahieronta tekee ihmeitä.

Sänkyyn oli pedattu valmiiksi mediumlämmin untuvapeitto, joka oli mulle ihan passel. Mutta sen saa vaihtaa haluamakseen, vaikka tarvittaessa tuplaleveään pariskuntapeittoon, ihan vinkiks vaan sinne lapsiperheiden vanhemmille, jotka ottavat omaa aikaa :D

Ruohonjuuressa tapasin monia upeita naisia, joille sain tehdä höpöttelyn ohessa Every Day Minerals meikkikokeiluja. Yksi näistä päivän aikana tapaamistani naisista oli menossa parin viikon päästä naimisiin, Thaimaassa. Hienoja tyyppejä, mielenkiintoisia tarinoita.

Työpäivän päätteksi suuntasimme vielä Idan kanssa syömään ja kilistelimme lasilla kuohuvaa naistenpäivälle. Aikamoista hehkutusta, mutta naistenpäivä oli omalta osaltani aivan täydellinen.

-Maj

0 Comments

  1. inkkari 11.3.2016

    Pikkusen kade kyllä:)

    Vastaa
  2. Lila Syren 11.3.2016

    Oltiin viime viikolla Jaakon kanssa tallinnan radisson blue sky hotellissa. Aamupala oli kyllä oikein hyvä!! Tuorepuristettu mehu 10+. Niin ja hyvänväristä huulipunaa sulla tuossa kuvassa, sopii hyvin!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *