Mulla on erittäin hyvin nukuttu yö takana, uni tuli loistavasti uudessa sängyssä nimittäin. Tekisi mieli vähän kiljaista ilosta, sillä syksystä asti vireillä ollut sänky-projektini saatiin eilen kunnialla päätökseen. Ai että, siinä se nyt on. Entinen sänkymme oli puolet korkeampi, joten sängyn reunalle istahtaessaan humahtaa oudon alas. Tämä sänky oli mun vanhemmilla käytössä, kun olin pieni. Se on virunut varaston uumenissa ainakin 15 vuotta 32 vuotta, kunnes tajusin, että vanhemmilleni tarpeeton sänky sopisi itseasiassa meidän kotiin aika kivasti – ja oikeastaan olen aina haaveillut vastaavasta laatikkosängystä. Sänky oli ennen musta, se maalautetiin automaalaamossa valkoiseksi.

Sänkyyn kuuluu söpöt laatikolliset yöpöydät, jotka koostuu samanlaisista paloista, kuin sänkykin. Olishan se ihana saada samaa sarjaa olevat yöpöydät, tosin nekin pitää käyttää maalamon kautta. Varmaan parempi alkaa hoitaa asiaa samantien, jos haluan yöpöydät paikoilleen ensi jouluksi.

Näin maanantaiaamuna käy kieltämättä kateeksi tuota Herra Pupua. Hän saa nukkua joka yö maailman suloisimman pikkupojan kainalossa ja jäädä sen jälkeen kaikessa rauhassa köllöttelemään sänkyyn. Herran lempinimi on Hellä. Taidanpa viedä hänelle aamupalatarjottimen petiin <3

-Maj

0 Comments

 1. Inkkari 14.3.2016

  Voi miten ihana tuonne olisikin köllähtää.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   No äläpä, etenkin kun en ole edes viitsinyt pedata petiä… :D

   Vastaa
 2. Rena 14.3.2016

  I see why you are happy about your new bed!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   I love it <3

   Vastaa
 3. Taina 14.3.2016

  voi Herra Hellä =) Kaunis sänky ja kiva juttu kunnostaa vanhaa, eikä aina ostaa uutta. Pisteet kotiin, kaunis sänky

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   No se on ihan totta, äitini juuri eilen kertoi, että sänky on vanhempi kuin minä :O Se on kuulemma ainakin 32-vuotias :P

   Vastaa
 4. Laura 14.3.2016

  Vau, makee sänky, ei uskoisi että 15 vuotta vanha! :D hyvä idea ja kiva että sai käyttöä varastossa virumisen jälkeen :)

  Vastaa
  • Maj 14.3.2016

   Moikka Laura! No samaa mieltä, maalauksen jälkeen sänky vastaa kyllä ihan uutta. Ihmettelen vähän, että mun porukat on säilyttäneet sänkyä näin kauan tarpeettomana, ei jotenkin yhtään heidän tapaistaan – mutta todella hyvä näin :)

   Vastaa
 5. Mia 14.3.2016

  Hei! Ei liityy tähän postaukseen. Snapchatissa näin ihanan mustan mekon sinulla. Olisiko mahdollista saada merkkiä tietoon?!

  Vastaa
  • Maj 16.3.2016

   Moikka Mia! Se on Selected Femmen mekko, täytyy koittaa saada se asukuviin tänne blogin puolelle – sitä on nimittäin kyselty enemmänkin :)

   Vastaa
 6. Paula 16.3.2016

  Onpa hieno toi sängyn ’alaosa’. Melkein jo ajattelin, että sellaisenhan vois itsekin rakentaa. Ostettiin juuri törkeän kallis ja ah, niin ihana ja selkäystävällinen sänky, jonka alareunassa on ruma harmaa kangaskaistale. Tuollaisella systeemillä sen saisi piiloon. Valitettavasti ei ole aikaa ruveta nikkaroimaan :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *