Huh, nyt on takana yli 1500 matkustuskilometriä ja peppu on itse kullakin puutunut autossa istuskelusta, vaikka ajeltiinkin pääsiäisen viettoon vähän osissa, niin siltikin. Takapenkkiläiset jaksoivat aika hyvin, pieni nahistelu taitaa kuulua asiaan. Ihana todeta, että meidän lasten kanssa on jo tosi helppoa matkustaa. Pakkasin taas ihan turhaan kaikkea matkaan, vietin koko lomani trikoissa ja toppahousuissa, muuta en paljoa olisi tarvinnutkaan. Tässä alla pieni tyylinäyte lasten matkustusasuista.

Rebekalla on ihanat tatuoinnin jämät käsissä vielä edelliseltä viikonlopulta ja tietenkin Kille-Kirahvin taakse jää myös Gugguun söpöt, kaksiväriset leggarit. En kovin usein samistele lastenvaatteissa, mutta tällä kertaa molemmille päätyi päälle vaaleaa turkoosia, se on ihan selvästi kevään ja kesän väri.

Samuel
Paita – Gugguu *saatu
Housut – Zara

Rebekka
Neule – Name It
Toppi – Lindex
Leggarit – Gugguu *saatu

Sampan ihanat collegehousut ovat synttärilahja Idalta.

Melkein kaikki kamat on jo paikallaan ja nyt on pakko päästä pesemään matkan pölyt pois eli meikä häippäsee suihkuun ja saunaan. Freesiä uutta viikoa kaikille, toivottavasti teidän pääsiäinen on mennyt kivasti?

-Maj

0 Comments

 1. inkkari 29.3.2016

  Samuelin housut tosi makeet.

  Vastaa
 2. Pilvi 29.3.2016

  Montako minuuttia lasten vaatteet olivat puhtaat ? Eikö noin vaalea ole erittäin epäkäytännöllinen lapsilla etenkin matkalla (ihme, kun edes oman perheesi kanssa matkailet !!! ) ?

  Vastaa
  • Elina 3.4.2016

   :D :D haha. Mikä huikea kommentti.

   Vastaa
 3. Rita Argillander 5.4.2016

  Söpöjä lapsia ja kauniita vaatteita <3 Turkoosi tosiaan taitaa olla tämän kevään ja kesän väri. Itsekkin olen huomaamattani ihastunut turkoosiin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *