*Kaupallisessa yhteistyössä Iholan kanssa

Oletteko kuulleet japanilaisen Akiko Yokotan kehittämistä V 10 Plus -ihonhoitoseerumeista? Sain testattavakseni kaksi omalle ihotyypilleni sopivaa seerumia sekä kasvonaamion ja silmänympärysvoiteen. V 10 Plus -sarjaa myydään apteekeissa ja siihen kuuluu 10 erilaista seerumia, joita voi käyttää sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti niitä voi sekoitella keskenään, lopputuloksena juuri omalle iholle täydellinen seerumicocktail. Ainutlaatuista näissä seerumeissa on puhtaus ja raaka-aineiden luonnonmukaisuus – V 10 Plus -seerumit ovat tehokkaasti ihoa hoitavia tuotteita, ilman turhia lisäaineita.

V10

Vaaleanpunaisesta pullosta löytyy A-vitamiiniseerumi, joka on uudistava ja soveltuu loistavasti mm. silmänympärysiholle. Vihreässä pullossa on keramidi-seerumi, joka on omiaan herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Seerumia tai vaikka kolmesta seerumista koostuvaa miksausta tulisi käyttää kolmen tipan verran puhtaalle iholle levitettynä aamuin ja illoin. Seerumin päälle voi ihan normaaliin tapaan levittää päivä- ja yövoiteen. Kymmenen seerumin joukosta voi olla haastavaa poimia itselle sopivat tuotteet, kartoittaaksesi oman ihosi hoitotarpeet suosittelen tekemään seerumitestin.

V10 plus

Thaimaan reissullamme seerumit olivat kovassa käytössä, kuten myös tämä kuvan kosteuttava naamio. Okinawa-naamio sopii hyvin kuivalle iholle ja on juurikin täydellinen kosteuttamaan auringon kuivattamaa ihoa. Naamiolla on myös kiinteyttäviä vaikutuksia, joten sen voi käyttää veltostuneelle iholle tai ennaltaehkäisemään veltostumista.

V 10 Plus LX -silmänympärysvoide auttaa puolestaan mm. vaalentamaan tummia silmänalusia ja vähentämään turvotusta. Tuotteet sopivat yli 25-vuotiaille, eivätkä ne sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Olen ottanut tavakseni käyttää tätä vihreää Keramidi-seerumia iltaisin, sen luvataan vahvistavan ihon kerroksia. Luin täältä, että sitä voi käyttää jopa ihon laserhoidon jälkeen kosteuttamaan ihoa. Vesipohjaisten seerumeiden koostumus on kevyt ja molemmat testissäni olevat tuotteet imeytyvät supernopeasti.

V10 seerumi

Vaaleanpunaisen A-vitamiinia sisältävän seerumin olen levittänyt iholleni aamuisin. Sen luvataan kirkastavan ihoa ja auttavan erityisesti tummiin silmänalusiin. Markkinoilla on valtavasti seerumeita, joista useimpia markkinoidaan anti-age -tuotteina, näistä V 10 Plus -seerumeista löytyy jokaiselle jotakin. Seerumit keskittyvät kymmeneen yleisimpään ihonhoitoon liittyvään ongelmaan, esimerkiksi V 10 Plus C-vitamiiniseerumi (keltainen pullo) on kehitelty rasvoittuvalle iholle, sitä voi käyttää täsmähoitona esim. vähentämään talineritystä, ihon epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin.

Kiinnoistaisiko päästä testamaan näitä tuotteita? Hae ihmeessä mukaan joko kuiva- tai sekaihoisten testiryhmään! Ryhmään valitut saavat tuotteet ja testausohjeet kotiin postissa. Kokeilun jälkeen testaajat raportoivat omia kokemuksiaan tuotteista sähköpostitse tehtävässä kyselyssä.

Oma testailuni seerumeiden parissa jatkuu, tähän asti olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja Okinawa-naamio oli iso pelastus reissussamme, geelimäisen naamion voi jättää huoletta vaikuttamaan yön (tai vaikka päikkäreiden) ajaksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *