IMG_1560IMG_1556IMG_1555 IMG_1557 IMG_1558

Lapset rinteessä – ja nyt on ollut äiti vähän pinteessä. Haha, en vaan voinut vastustaa kiusasta, oli pakko päästä käyttämään tuota otsikkoa :D Taisinkin ohimennen sanoa, että sain flunssan, joka sitten eilen puski päälle oikein kunnolla. Nyt jo vähän naurattaa, kun mietin itseäni siivoilemassa iltapalasotkuja Fjällrävenin parkatakki päällä. Hytisin kuumeen noustessa kohisten, mutta tietyistä askareista oli vain pakko selvitä lasten kanssa. Sain kuumemittariin lukemaksi 39,6 astetta, joten olo oli hiukan avuton. Tänä aamuna pojalla oli sen verran yskää, että hän jäi kanssani sairastelemaan kotiin. Torkutin, kirjoitin mailia kirjanpitäjälle ja toimin siinä samalla lentokenttänä Dustylle ja sen kavereille, mielessäni nostin hattua kaikille, jotka handlaavat lapsiperhearkea yksin, huh.

Teiltä on tullut loistavia kommentteja, palaan niihin huomenna, jos vaan saan itseni kuntoon. Niin ja ne Prisman lahjakortit on nyt arvottu, alla voittajien nimimerkit ja kommentit. Hannna ja Sara, onneksi olkoon, laitan teille piakoin postia tulemaan. Kiitoksia kaikille postaukseen kommentoineille & arvontaan osallistuneille :)

Näyttökuva 2016-04-02 kello 0.27.14 Näyttökuva 2016-04-02 kello 0.28.46

-Maj

0 Comments

 1. ihminen 2.4.2016

  Nyt Hanna ja Sara vähän lisää tsemppiä ulosantiin. Teidän kommentit on niin päivänselvää Osuuskaupan jengin hehkutusta. Olisitte edes vähän koittaneet sitä piilotella?

  Vastaa
 2. Jedi 2.4.2016

  Mitvit nää kommentit? :::::::::::::D Kuka nää on kirjoittanut?

  Vastaa
  • Maj 3.4.2016

   No helou! Sä vaikutat tosi harmistuneelta? Aina ei voi voittaa, mutta toivotaan, että arpaonni joku kerta suosii sinuakin :)

   Vastaa
 3. Hansu 2.4.2016

  Täällä kanssa viikko yksin kuumeessa kolmen lapsen kanssa huh huh… peukkuja sinne!!

  Vastaa
  • Maj 3.4.2016

   Moikka Hansu! Mun kuumeilu ei onneksi kestänyt tämän kauempaa, mutta otti se silti vähän koville. Mä en ymmärrä miten sä oon hadlannut homman kolmen kanssa – mutta kaikestahan sitä tosiaan selviää, etenkin jos on vaan pakko :D Kiitos tsempeistä ja ihanaa kevättä sinne!

   Vastaa
 4. Sara 4.4.2016

  Oho, ensimmäistä kertaa arpaonni osuu minun kohdalleni. Kylläpä piristi päivää!

  Ja aiemmille kyselijöille tiedoksi, että nämäkin kommentit ovat ihan ihmisten kirjoittamia. ;) Ja omasta puolestani en voi kyllä puhua Osuuskaupan hehkuttamisesta. Puhuin vain siitä kätevyydestä, joka liittyy vaatteiden ostamiseen ja hypermarketissa käymisen yhdistämiseen. Mutta kyllä, käyn ostoksilla Prismoissa ja S-marketeissa. Aivan niin kuin myös Keskon kaupoissa tai Lidlssä.

  Tsemppiä sinulle, Maj, sairasvuoteen äärelle!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *