inchblogikirppis_800px

Kirpparitapahtumaa pukkaa taas Tampereella, jee! Tämän viikon lauantaina kannattaa kipaista Inchin myymälään (Kuninkaankatu 21), hyödyntämään blogikirppispäivän tarjoukset sekä tietysti penkomaan meidän kirppispöytiä! Myyntipöydät löytää siitä ”Tirkkosentalon sisäpihalta” eli Inchin alakerrasta, minun lisäkseni kirppiskamojen kanssa häärivät Milla, Jenni ja Noora.

Pöydästäni löytyy vaatteideni ja kenkieni lisäksi lasten kamppeita, ehkä muutamia miestenvaatteitakin? Koitan saada teille tänne blogiin pientä kurkistusta kirppiskamoihini vielä ennen lauantaita. Aloittelemme kirppistouhut klo 12, mutta Inch avaa ovensa ihan normaaliin tapaan jo klo 11.

Olisipa todella hauska nähdä teitä, tulkaa jutskailemaan ja tekemään löytöjä tai vaikka kahvittelemaan/nauttimaan lounasta siihen viereiseen kahvila-ravintola Bistro Venlaan.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *