Kevään kaunein ”liehutakki” eli trenssi löytyy kotimaiselta merkiltä Dixi Coatilta, omani sain yllärilahjana viime viikolla. Ihailin ystäväni upeaa trenssiä ensin hänen blogissaan ja myöhemmin livenä. Hän oli vinkannut takki-ihastuksestani eteenpäin Dixi Coat-takkeja suunnittelevalle ja myyvälle Salolaiselle yritykselle, Flarelle – ja vähän myöhemmin minua odotteli postissa aivan ihana yllätys.

Kuvien trenssi on saatu Flarelta.

Trenssi on yhtä aikaa niin asiallinen ja rento, vyön voi kietaista rennosti solmulle ja napit antavat tekevät takista astetta skarpimman. Matskuna tässä takissa on käytetty kevyttä ja kauniisti laskeutuvaa tencel-kangasta. Omistan entuudestaan yhden Dixi Coatin villakangastakin ja olen ollut sen laatuun tyytyväinen, muistatteko vielä tämän postauksen?

Ihmettelin isohkon paketin alkuperää, mutta tämä sen kyljessä komeillut kuva kaunottaresta paljasti sisällön ennen avaamista.

dixitrenssi9

Nämä upeat kuvat Hennasta on ottanut Suvi Kesäläinen.

Olen ehtinyt vasta kerran käyttämään trenssiä, mutta koitan mahdollisimman pian saada siitä muutamat kuvat in action tänne bloginkin puolelle. Hennan päällä se ainakin näyttää ihan täydelliseltä vai mitä mieltä olette?

-Maj

0 Comments

 1. ida365 6.4.2016

  Ei itku, oon sattumalta sovittanut tuota samaa mustana Sokoksella!!! Ihana malli mutta yhyyyyyy, 34 oli liian väljä :-( Oltais oltu triplasamiksii!

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Mulla ja Hennalla on molemmilla koko 36 tuosta takista, se on kyllä vähän reilu, mutta mua ei se tuossa mallissa jotenkin haittaa? Anna uus mahku, tai jos se kuitenkin oli eri malli?!

   Vastaa
 2. inkku 6.4.2016

  Tosi kaunis. Kiva pääntie, ei perus kaulukset, huivikin sopii hyvin tuohon takkiin.

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Totta, totta! Mä omistan kyllä vaan villahuiveja, en oikein osaa käyttää mitään muuta?

   Vastaa
 3. CCNoora 7.4.2016

  Aivan ihana! ♥_♥

  Vastaa
 4. Milla 7.4.2016

  Aivan ihana. Äkkiä niitä ”in action” kuvia!!

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   Tulossa :*

   Vastaa
 5. Pii 7.4.2016

  Sinäkin olet jo niin kauan blogannut ja teet tätä ammattimaisesti, niin luulisi, että nämä saadut tuotteet onnistuisi jo merkitsemään asiallisemmin.
  ”ja vähän myöhemmin minua odottelu postissa aivan ihana yllätys”, ei nyt ihan ole ohjeistusten mukainen tapa.

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   Moikka! Mä lisäsin vielä postauksen alkuun, että kuvien takki on saatu Flarelta, niin ei tule mitään epäselvyyksiä, pahoittelen!

   Vastaa
   • Pii 8.4.2016

    Jes, toi on hyvä ja selkeä tapa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *