Tänään ilmassa on jo ollut ihan pieni ripaus kesän tuntua, meidän terassilla oli ihanan lämmin, sinne kun ei tuuli pääse laisinkaan. Täällä ollaan saatu koko perheen kevätkamppeet päivitettyä ajantasalle muutamien pienempien hankintojen jälkeen. Eteisessä komeilee useampi pari lasten uusia lenkkareita ja toppakamoja pestään juuri varastoimista varten. Lapsille mahtuvat vielä vuoden vanhat vk-vaatteet, ensi syksyksi täytyy hankkia molemmille sitten uudet. Rebekka ja Samuel saivat Gugguulta suloiset collegeasut, ne päällä tarkeni jo hetken ajan olla ulkona.

Lasten asut – Gugguu *saatu
Reppu – Lindex *saatu kaupallisen kampanjan yhteydessä
Samuelin kengät – Adidas
Rebekan kengät – Nike

Rebekalla on aikamoinen kolo ilmestynyt etuhampaan tilalle, huomasitteko? Ensi syksyn eskarilaiselta on lähtenyt jo kolme hammasta ja täällä eräs mutsi tietysti miettii, että vastahan ne puhkesivat.

<

Sampan sitruunankeltaiset collegehousut on aivan ihanan raikkaan väriset. Vaaleansävyisten vaatteiden miinuspuoli on se, että lika näkyy helposti, mutta toki pojan housut päätyvät melkein aina päivän päätteksi pesukoppaan – oli ne sitten minkä väriset hyvänsä. Valkoisissa kengissä on vähän sama juttu, mutta nekin saa helposti pyyhkäistyä puhtaaksi.

<

Aikaisemminkin jo fiilistelin Gugguun tämän kevään mallistoa, herkulliset värivalinnat ovat osuneet aivan nappiin. Jos suunnittelette huppareiden hankkimista, niin suosittelen nappaamaan vähän reilumman koon. Rebekan huppari on kokoa 122 cm ja Samuelilla 104 cm, hihat saa kuitenkin helposti käännettyä.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 10.4.2016

  How wonderful that you felt the breath of summer! Love the super cute pictures <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 13.4.2016

   Thanks, I love that yellow color :))

   Vastaa
 2. SK 10.4.2016

  Ihania kuvia! Minkä pituinen Samuel on? :)

  Vastaa
  • Maj 11.4.2016

   Samuelilla on parin viikon päästä neuvola, niin saan tietää tarkan pituuden, mutta hän taitaa just ja just hipoa tasan metriä!

   Vastaa
 3. Inkkari 10.4.2016

  Ihanan ilmeikkäitä kuvia, makeet lenkkarit.

  Vastaa
  • Maj 13.4.2016

   Kiitos kovasti, lasten kevätkengistä on muuten tulossa juttua huomenna blogiin :)

   Vastaa
 4. Iita 11.4.2016

  Kevät on täällä, ihania kuvia:) Miten muuten varastoit talvivaatteet+ kengät? Onko teillä lämmin varasto vai kylmä? Ja laitatko vaatteita pukupussiin vai laatikoihin? Kerro llisää, jos sinulla on hyviä vinkkejä!

  Vastaa
  • Maj 11.4.2016

   Meillä on tuossa vieressä lämmin varasto – asutaan uudehkossa rivarissa, joten ensimmäistä kertaa aikoihin olen saanut nauttia supersiisteistä säilytystiloista. Melkein jopa outoa kun verkkohäkillisessä varastossa ei haise tippaakaan tunkkaiselle :D Mä koitan saada jotain juttua aiheesta tehtyä, kiitos idiksestä!

   Vastaa
   • Iita 11.4.2016

    Kiitos! :)

    Vastaa
   • Esteri 12.4.2016

    Hei mäkin odottelen säilytysvinkkejä! :D

    Vastaa
    • Maj 13.4.2016

     Voi apua, mä yritin ottaa tänään jotain kuvia, mutta en tiedä tuliko niistä mitään… :P

     Vastaa
 5. Elina 11.4.2016

  Ihanat vaatteet! hyvin sopii pienelle pojalle musta ja sitruunankeltainen. Meiltä löytyy myös Gugguun uuden malliston vaatteita, mutta ei näitä collegevaatteita.

  Vastaa
  • Maj 13.4.2016

   Kevätmallisto oli kokonaisuudessaan niin ihana :) Kesäksi on tulossa nii-iin söpöjä uima-asuja, en kestä!

   Vastaa
 6. Henni 12.4.2016

  Täytyy tunnustaa että taisi lähteä gugguulle tilaus näiden kivojen kuvien inspiroimana :D Olipa vaan niin ihana väri tuo sitruunankeltainen, eikä ollenkaan vaan tyttöjen väri! Meni siis tilaukseen sekä tytölle että pojalle, hups!! Ja ihan totta että voi ottaa reilun koon ja kestää laadunkin puolesta käyttöä tosi pitkään, testattu on :)

  Vastaa
  • Maj 13.4.2016

   Hauska kuulla, että nämä kuvat inspiroi. Ja niin totta, että tuo keltainen on niin raikas, meiltä löytyy myös Rebekalta toppi siinä samassa värissä :) Kiitokset kommentistasi vielä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *