Eilinen oli kyllä niin ihanan aurinkoinen päivä ja meidän järkkäilemällä blogikirppiksellä oli jotenkin tosi leppoinen ja kiva tunnelma. Porukkaa oli ihan kivasti liikenteessä ja koko tapahtuman ajan riitti sopivasti pöhinää! Tavarat vaihtoivat omistajaa tiuhaan tahtiin alakerran kirppiksellä, ja myös yläkerran myymälästä valui porukkaa valkoiset kassit kädessään, joten ilmeisesti aika moni teki kierrätettyjä sekä uusia vaatelöytöjä itselleen päivän aikana?

Blogimirkut Milla, Noora ja Jenni. Meikäläinen alkaa olla jo aika muori näiden likkojen rinnalla, Milla juhlii tänään 24-vuotissynttäreitään, voi apua, onnittelut vielä tätäkin kautta!

blogikirppis3

Nämä kaksi puhua pölpöttivät kilpaa keskenään, haha! Milla ja Samuel tulivat heti hyvin juttuun. Itseasiassa mun pöydässä vierailleet saivatkin pienen maistiaisen siitä, kuinka paljon pojalla pukkaa tarinaa…

Inchstore

Bistro Venla oli järkännyt meille ”pientä naposteltavaa” eli herkullisen lounaan, kiitos vielä ihanista tarjoilusta tätäkin kautta.

Myös Rebekka pääsi herkuttelemaan mansikoilla.

blogikirppis15

Haalarikamuina Inchin Veeran kanssa.

Mun vanhemmatkin kävivät moikkailemassa ja nappasivat samalla Samuelin mukaansa lounaalle.

Vitsit, että oli ihana päivä! Kiitos kaikille kirppistelijöille, mukava kun pääsitte paikalle – ja lämmin kiitos tietenkin myös Inchille kaikista järjestelyistä.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 17.4.2016

  Wow, you are all so stylish and the kids are so cute <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Marika 21.4.2016

  Mistä tuo sinun päälläsi oleva ihana haalari on ostettu ?

  Vastaa
  • Maj 21.4.2016

   Se on aikoinaan ostettu Lindexiltä ja täällä se nyt tarpeettomana pyöris nurkissa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *