En ole tainnut koskaan mainita täällä blogin puolella, että olen (huomaamattani) koukuttunut ihan täysin Jungle Juice Barin smoothie-valikoimaan tai olen asioinut siellä kuluneen vuoden aikana enemmän, kuin missään toisessa raflassa. Viikoittain haksahdan vähän liiakin helposti mukaan napattaviin smoothieisiin ja mehuihin. Yleensä istun aina smoothiemuki kädessäni, jos olen joutunut odottelemaan bussia pidempään, Koskarin Jungle Juice Barista on niin helppo poiketa hakemaan smoothieta.

Joskus skippaan lounaan ja nappaan mukaani tuhdimman sekoituksen, toisinaan haen koko perheelle iltapalaksi smoothiet ja joskus kipaisen Jungle Juice Barin kautta salin jälkeen, etenkin jos olen energiaboostin tarpeessa. Kevään uusista juomista olen testannut Coco Nutsia, se ainakin vie taatusti makean himot. Aika usein päädyn ottamaan Maca My Wheyn tai Killer Been. Yksikään maistamani smoothie tai mehu ei ole kuitenkaan ole ollut pettymys. Mikä on sun lemppari/vakkari maku?

Kuvassa näkyvät El Tucan -smoothiet ovat ihan mini-kokoisia, otin ne lapsille jälkkäriksi. Valikoimissa on iso ja pieni koko, mutta ainakin Koskarin Jungle Juice Barista saa pyytämällä myös mini-kokoisia juomia.

Sain juuri sähköpostiini tiedotteen, että viime vuonna Jungle Juice Barin smoothie-juomilla kerättiin yhteensä yli 26 000 euroa eri hyväntekeväisyyskohteille, lahjoitukset ohjautuivat esimerkiksi Sos Lapsikylälle, Suomen Luonnonsuojeluliitolle ja Irti Huumeista Ry:lle. Hieno juttu ja oli myös ihana kuulla kampanjan jatkuvan tänäkin vuonna.

Jungle Juice Bar
Koskikeskus, Tampere
avoinna ma-pe 9-20
la 10-18 ja su 12-18

Kippis,
Maj

0 Comments

 1. Noora 7.4.2016

  Pitääkin käydä testaamassa, smoothiet on parasta! :)

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   Suosittelen lämpimästi :)

   Vastaa
 2. pk 7.4.2016

  Ihan huippupaikka! Strawberry simon on lempparini. Sitä ei ole enää listalla, mutta saa vielä tilattua, kun pyytää.

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   Uuuu, pitääpä kysyä joku kertaa Simonia :D

   Vastaa
 3. Juuli 7.4.2016

  Unohtuiko taas mainita et on mainos…

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   No ei kyllä unohtunut! Tämä ei ole varsinaisesti mikään mainos, ihan vaan suositus :) En ole saanut rahaa tai taloudellista hyötyä tms. postauksesta ja kuvissa näkyvät tuotteet ostin itse. Ansaituksi näkyvyydeksi sitä myös kutsutaan.

   Vastaa
 4. krista 7.4.2016

  Heippa Maj, olisiko mahdollista saada sinulta meikkitutoriaali video jossa teet oman päivämeikkisi? =) Sinulla on aina niin luonnollinen ja huoliteltu meikki niin olis kiva nähdä!

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   AAA, mä oon niin huono videoissa, mutta voisinhan mä yrittää!? Kiitos ideasta :)

   Vastaa
   • tirpu 8.4.2016

    musta sun videot on just hyviä ja luonnollisia ja niitä sais olla lisääki!! :)

    Vastaa
    • Maj 11.4.2016

     Voi kiitos, kiva kuulla :) Itseasiassa mä oon saanut tosi ristiriitaista palautetta videoista, hmmmm…

     Vastaa
 5. Pipa 7.4.2016

  Hei, voisitko kertoa heti postauksen alussa, että tämä on mainos, sitten voi skipata postauksen.

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Voi Pipsa, kun itse ostin smoothiet ja ihan vain päätin kirjotella lemppari mehubaaristani, niin ei se silloin ole mikään mainos – se on ansaittu suositus!

   Vastaa
 6. Hanna Ä 7.4.2016

  Mullakin on jo vissiin pari leimakorttia tullut täyteen. ;-) Green frog on tosi hyvää vaikka väri ei ehkä vakuuta :D joskus syksyllä oli myös sellainen kun King Kong coffee ja se oli herkkua sekin!

  Vastaa
  • Maj 8.4.2016

   Sama, nytkin mulla on yks kortti täynnä :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *