Omistan muutamia vaatteita, jotka olen jo useampaan otteeseen pelastanut kirppiskasastani. Tämä kuvien haalari on juuri sellainen, halusin antaa sille vielä yhden mahdollisuuden. Haalari on hiukan liian iso ja se istuu ehkä vähän huonosti, mutta jotain kivaa siinä kuitenkin on. Muistatteko vielä nämä asukuvat, joissa haalari seikkaili edellisen kerran? Tai öö, entäpä tämä kuva?

Paita – Bik Bok
Haalari – Lindex
Kengät – & Other Stories
Aurinkolasit – Fendi

Tiedättekö, tähän taitaa päättyä haalarin ja mun yhteiset seikkailut, löysin nimittäin uuden, aivan superihanan korvaajan sille. Uudesta vaateihastuksestani ja kirppispäivän tunnelmista lisää myöhemmin, ihan mahtavaa, kun niin moni löysi tiensä tänään Inchiin <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 16.4.2016

  Oh, I like your overall! And even the bigger size is so my taste!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Enni 17.4.2016

  Mulla oli myös joskus tuo samainen haalari ja kirppikselle jouti, vaikka haalareita rakastankin. Ei vain istunut hyvin vaikka kuinka olisin halunnut 😄

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *