Terkkuja täältä sairastuvalta, me ollaan katsottu lasten kanssa kaikki Netflix-lempparit pari kertaa läpi ja keksitty kaikenlaista pientä tekemistä, että aika kuluisi sisätiloissa. Rebekka on puuhaillut ulkona kamujen kanssa ja anoppilasta on myös riennetty apuun. Eilen uskaltauduin jo kävelemään lähikauppaan, Samuel halusi istua rattaissa ja Rebekka sai pyöräillä vieressä. Nyt alkaa hiljalleen jo elämä voittaa, vitsit tuntuu ihanalta olla taas tolpillaan. Miten uskomaton sotku btw lapsiperheen kotona tuleekaan, kun mamma ei kykene pariin päivään pitämään yllä perusjärjestystä?!

Rebekka on aina tykännyt kaikenlaisesta askartelusta, hänen mielestään korujen tekeminen on parasta puuhaa juuri nyt, hama-helmet ovat kakkossijalla. Ostin ohimennen kauppareissulta hänelle purkillisen uusia helmiä ja nyt on kaikki kuminauhat käytetty uusiin upeisiin ranne- ja kaulakoruihin. Vähän harmittaa, kun en itse ole yhtään askartelijatyyppiä, sillä tyttö kyllä nauttisi haastellisemmastakin väkertelystä.

Helmet ja violetti ”joustonaru” olivat kyllä täysin hintansa (2,50) väärti. Korutehtailun tuotoksia voi jemmailla ja antaa vaikka ystäville pienenä yllärinä tai nimipäivänä tms.

Samuel ei ole vielä kovin pitkäjänteinen askarteluhommissa, hänelle riittää lähinnä tarrojen liimailu vihkoon ja lopputulos on hmm… hänen näköisensä? Puolet tarroista on liimautunut pöytään ja lattiaan.

Rebe sai hienon DIY korusetin synttärilahjaksi, mutta jätettiin se vielä odottelemaan seuraavaa kertaa, koskaa mistään ei löytynyt sopivia leikkureita ja tottapuhuen, enkä ole ihan varma, että onko mulla riittävästi sorminäppäryyttä näiden korujen tekemiseen?

Huomenna pyörähtää uusi viikko käyntiin ja meillä on heti huomenna ohjelmassa kaverisynttäreitä ja jumppaesitystä. Mukavaa uutta viikkoa ja pysykäähän terveinä <3

-Maj

0 Comments

  1. Inkkari 3.4.2016

    Kiva kun sairaus helppaa. Rebe on niin söpö.

    Vastaa
  2. jenni 4.4.2016

    Jos tyttö tykkää itse keksiä askarteluja niin tigerista saa jos jonkunnäköistä askartelutavaraa ja on siellä joitain valmiitakin askartelupakkauksia mitä Rebe voisi jo itse tehdä. Meidän nyt 5v. poika tykkää edelleen kovasti leikellä saksilla niin tein puuhalaatikon missä on vanhoja lehtiä joista voi leikellä kuvia, on kyniä, saksia ym. Parasta on kun lattialle levitetään iso paperirulla mihin voi taiteilla ja liimailla niitä itse leikkaamia kuvia eli ”tarroja”. Pahvilaatikotkin saa meillä usein leikkauskäsittelyn ennen kierrätykseen päätymistä :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *