Tässäpä teille eilisen päivän asuni, jossa ei tarkenisi enää tänään ja jota en suunnitellut kuvauttavani. Mä saan toisten blogien asukuvista inspiraatiota omaan pukutumiseeni eniten sellaisista asuista, jotka toimivat oikeasti arjessa, vaikka onhan erikoisemmat asut ja upeat kuvausmaisemat kaunista katseltavaa.

Valikoin eilen päälleni mukavat vaatteet, puin kuluneet farkkuni ja pitkän neuleen, mihin olen kääriytynyt monta kertaa lentomatkoilla. Turvavaate on vähän ärsyttävä sana, mutta juuri sellainen tuo neule on, pehmoinen ja mukava. Sopivan rähjäinenkin se taitaa jo olla. Tämä on vähän hankalaa aikaa pukeutumiselle, kun toppatakki tuntuu liian talviselta ja kevättakissa jäätyy, superlämmin neule nahkatakin kaverina taitaisi toimia parhaiten!

Aurinkolasit – Fendi
Huivi – Selected Femme
Takki – H&M
Neule – Bik Bok
Farkut – Zara
Tennarit – Nike

Saapa nähdä vietetäänkö vappua tänä(kin) vuonna toppahousut jalassa? Viime vuonna olimme Miikan perheen kanssa vappupurjehduksella ja villapaidat toppatakkien alla eivät olleet yhtään liioittelua! Voimia viikkoonne ja koitetaan nauttia tehdä arjesta mukavaa, surkeasta säästä huolimatta :*

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *