Olette varmasti jostain jo ehkä kuulleetkin, että NYX Cosmetic -meikkisarja on rantautumassa Suomeen? Sokos on ottanut merkin valikoimiinsa ja tuotteet tulivat myyntiin jo tänään Helsingin, Tampereen, Lahden ja Kuopion Sokoksille. NYX on tunnettu nopeasta reagoinnistaan uusiin meikkitrendeihin ja merkki saa tuoteideoita meikkitaiteilijoiden lisäksi myös sosiaalisen median vaikuttajilta. Useat NYXin tuotteet ovatkin nimenomaan syntyneet ammattilaisten ja kuluttajien tarpeista. Meikkien edulliset hinnat yllättivät minut positiivisesti – laadusta en parin kokeilun perusteella osaa sanoa oikein vielä mitään, mutta ainakin kovin lupaavalta vaikutaa.

Osallistuin eilen illalla Sokoksella järjestettyyn NYXin iltatilaisuuteen, jossa Piia Hiltunen oli antamassa meikkivinkkejä ja kertomassa tämän hetken kuumimmista meikkitrendeistä. Istahdinkin Piian tuoliin ja hän ohjeisti minut varjostuksen saloihin, kiitokset Piialle vielä hyvistä vinkeistä.

Meikäläinen ihmettelemässä NYX Contouring-paletilla tehtyjä varjostuksia. Pia varjosti kasvoni kevyesti lämpimällä sävyllä ja hehkua puolestaan lisättiin nenänvarteen ja poskiluiden yläosaan, hiukan lähellä ohimoitakin. Varjostuksia tehtäessä vajarit on aina parempi kuin överit, Pia muistutteli, että jos haluaa välttyä ylilyönneiltä, on suositeltavaa tarkastella lopputulosta luonnonvalossa.

Saimme tilaisuudesta mukaamme lahjakassit ja ostin itselleni Contouring-paletin lisäksi muutaman uuden meikkituotteen kokeiluun.

Kommenttiboksissa on toivottu päivämeikkivideota, jospa saisin näiden uusien meikkieni inspiroimana teille sellaisen taiteiltua :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *