Viime perjantaina tein jotain sellaista, mihin en kovin usein sorru! Menin spontaanisti ihan vain muka katselemaan lastenvaateliikkeeseen, mutta varttia myöhemmin poistuinkin sieltä mukanani muovikassillinen lastenvaatteita. Eipä se kyllä sinänsä haittaa, kun tein niin mahtavia löytöjä, Alerekissä roikkui mm. BANG BANG Copenhagenin maailman suloisin collegepaita puoleen hintaan, eihän sitä voinut sinne jättää? Löysin myös välikausitakkia ja hihatonta ym. Snapchatissa (@magicpoks) lähti kuva saalistani privaattiviestinä kaikille niille, jotka ilmoittivat haluavansa kurkata ostoskassiini :)

Mä niin kelpuuttaisin tämän itsellenikin, ai että! Sinne muuten jäi perjantaina vielä yksi samanlainen paita (yhtä kokoa isompi), ellei ole sitten mennyt kaupaksi viikonlopun aikana? Jos ihastuit niin kantsii käydä kurkkaamassa Kuopuksessa, Kehräsaaressa.

Eväät, check! Barebaria ja smoothieta.

Pipo – Gugguu *giveaway
Paita – Bang Bang Copenhagen
Housut – Name It
Tennarit – Nike

Rebekka itsekin tykkäsi paidasta, koska se näyttää hänen mielestään timantilta tai kristallilta, enpäs itse tullutkaan ajatelleeksi.

Tanskalaiselta BANG BANG Copenhagenilta löytyy kyllä tosi makeita ja persoonallisia lastenvaatteita sekä hauskoja sisustustuotteita. Olikos tämä teille entuudestaan tuttu brändi?

-Maj

3 Comments

 1. Rena 24.4.2016

  The sweater is extremely cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  Giveaway: You can win € 100! But He would Love to Spend € 100
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. On tuttu merkki ja aivan ihana. tilasin juuri tytöille kesäksi heidän ihanuuksia. alex and alexalla oli alessa myös.

  Vastaa
 3. Inkkari 24.4.2016

  Ihana Rebekka supernäteissä pastelleissa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *